• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam363
Toplam Ziyaret12911357

BAŞKAN EKİNCİ ZABITA GÜNÜNÜ ESNAF ZİYARETİ YAPARAK KUTLADI

.


            Zabıta teşkilatının kuruluşunun 193. Yıl dönümü münasebetiyle Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Zabıta Müdür ve Memurları ile birlikte esnaf ziyareti yaparak kutladı.

            Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ak Parti Meclis üyeleri, Zabıta Müdürü ve Viranşehir Zabıta Memurları kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Viranşehir Dörtyol’dan başlayarak Urfa Caddesine kadar burada bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnaflara el broşürü ve karanfil dağıtan Başkan Ekinci esnafların sorunlarını da dinledi. Bazı esnaflar taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

            Ziyaret sonrasında Başkan Ekinci” Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 193. Yıl dönümü dolayısıyla zabıta müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ile bir araya gelerek günlerini kutladık. Bunu fırsat bilip esnaflarımızı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunduk. Halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı çok mutlu olduğumu ifade edebilirim. Viranşehir ilçesi olarak hepimiz büyük bir aileyiz. Bizlerde ilçemize hizmet etmek için zabıta müdürlüğümüz ile birlikte tüm birimlerimiz ile vatandaşlarımızın 24 saat hizmetindeyiz. Bu vesile ile Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 193. Yıl dönümünü tekrar kutlar görevli mesai arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

            Esnaf ziyaretini tamamlayan heyet buradan Viranşehir Belediyesi hizmet binasına geçerek ilgili personele plaket takdiminde bulundu. Toplucu fotoğraf çekiminden sonra Başkan Ekinci ve Zabıta Müdürlüğü çalışanları topluca yemek yedi. Zabıta Müdürü ve çalışanları Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.  04-09-2019

624 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası