• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam172
Toplam Ziyaret12911565

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TURĞUT” HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM”

.


            Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılının başlamasına günler kala gazetemize açıklamalarda bulundu.

            9 Eylülde başlayan olan Ortaöğretim Eğitim Öğretim yılı için Gazetemizin sorumlu yazı işleri müdürü Fethi Güzelses’e açıklama yapan İlçe MEM Müdürü Turğut” Tüm hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah 9 Eylül sabahı sorunsuz bir şekilde eğitim öğretime başlayacağız” dedi.

            Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut” İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci’nin desteği ile hazırlıklarımız tamamlandı-tamamlanıyor. 2017 yılında başlanan kırsal mahallelerde ki 18 okulumuz bu yıl faaliyete geçiyor. Bu okullarımızın faaliyete geçmesi ile birlikte sınıf başına düşen Öğrenci sayımızda azalacak. Birkaç istisna dışında tüm okullarımızda tam gün eğitim yapılacak. Ayrıca bu yıl Şehir Merkezinde hizmete girecek Kampusumuzda 4 okulumuz buraya taşınacak. Bu okullarımızın boşalttığı binalar ise Ortaokullara tahsis edilecek.Böylece şehir merkezimizde de sınıflarda ki Öğrenci sayımız azalacak” dedi.

            İlçe MEM Müdürü Turğut sözlerine devam ile” Viranşehir Anadolu Lisesi binamızın bir bölümü Üniversiteye hazırlanan mezun öğrencilerimi için tahsis edildi. Viranşehir Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte burada mezun öğrencilerimize Üniversiteye hazırlanmaları için kurs verilecek. Böylece bu kardeşlerimiz de bu hizmetten faydalanacak” dedi.

            İlçe MEM Müdürü Mehdi Turğut” Bu yıl farklı etkinlikler ile Viranşehir’de farklı projeler başlatacağız. İlkokul 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine yönelik “Sabır Şehri Okuyor” projemiz ile Öğrencilerimize kitap okumayı sevdirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca bu yıl sınava girecek 8. Sınıf ve 12. Sınıf Öğrencilerimize yönelik “Koçluk” sistemi uygulayacağız. Böylece öğrencilerimiz ile birebir ilgilenmiş olacağız. Yemyeşilurfa projesine İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olarak destek vereceğiz” Dedi.

            Öğretmen açığı konusunda da bilgi veren Türğut” Son atamalardan sonra İlçemizde ciddi boyutta Öğretmen açığımız kapanmıştır. Zaten liselerde bu yıl taşıma da yarı yarıya azaldı. Buna istinaden azda olsa açığımız vardır. Bu açığımızı alanında mezun olan diğer arkadaşlarımız ile dolduracağız. Yani işi ehline vererek açığımızı kapatacağız.

            Yeni yapılan Kampus ve Okulların temizlik konusuna da değinen Viranşehir İlçe Milli eğitim Müdürü Mehdi Turğut” Kampusumuzun şu an yol sorunu var. İnşallah okullar açılmadan bu sorunu bitireceğiz. Ayrıca burada güvenlik elemanı ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü kontrol noktası kurarak güvenliği sağlayacak” dedi. Türğut temizlik konusunda ise” İş-Kur üzerinden okulların açık kaldığı süre içinde görev yapacak temizlik elemanları alımı için beklemedeyiz. İnşallah bu görevlilerde işe başladıklarında temizlik konusunda da sorunumuz olmayacak” dedi.

            Viranşehir İlçe Milli eğitim Müdürü Mehdi Turğut” Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci’ye İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Belediye Başkanımıza, 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı için hazırlık aşamasında çalışma yapan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Viranşehir Bizim Gazeteye de bize böyle bir imkan verdiği içinde ayrıca teşekkür ederim. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için” dedi. 21-08-2019

951 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası