• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam268
Toplam Ziyaret12917910

AFRİKA’DA URFALILAR YARDIM KAMPANYASI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

.


            Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Kurban Bayramında Afrika kıtasında bulunan Gana’da yardım programı düzenledi.

            Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Murat Müjdeci, Kütüphane Şube Müdürü Ömer Aslan, Memur-Sen Şanlıurfa Başkanı İbrahim Coşkun, Viranşehir Dernek başkanı Murat Karadaş ve diğer yetkililer Kurban Bayramı boyunca durup dinlenmeden Gana’da insani yardım çalışmalarına katıldılar.



            Birçok insan Kurban bayramında tatile giderken veya kendi evinde dinlenirken onlar Şanlıurfa’yı temsilen Afrika’nın mağdur ve Mazlum insanlarına yardıma koştular. Kurban etinin yanı sıra, Katarak Ameliyatı yardımı, Gıda kolisi yardımı ve Yetimlere Bayram harçlığı adı altında birçok mazlum insana yardımda bulundular. Hayırseverlerin katkısı ile başlatılan kampanyada binlerce insana yardım ulatırdırlar.

            Afrika’daki yardım çalışmalarına katılan Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş İzlenimlerini Viranşehir Bizim Gazeteye anlatarak” Öncelikle böyle bir çalışmanın içinde olmak benim için çok büyük bir anlam taşıdığını ifade etmeliyim. Seyahatimize Urfa-İstanbul-Etiyopya-Gana  üzerinden yaptık. Gana’ya varınca burada bizleri karşılayan Ganalılar çok sevindi. Beyaz adamların (Avrupa ve Amerika) yüzyıllar boyunca kendilerine yaptıkları zulümden sonra kendilerine Türkiye insanının sahip çıkmasını gözyaşları ile karşıladılar.

            Biz ekip olarak burada Kurban eti, Katarak Ameliyatı, Gıda yardımı ve Yetimlere harçlık çalışmalarına katıldık. Gözü yaşlı Ganalılar bizleri hasret ve özlemle bağırlarına bastılar. Yapılan yardımdan çok Türkiye ve Müslüman insanın buralara kadar gelip onlara yardım elini uzatmamızı çok önemsediler. İslam kardeşliğinin farklı coğrafyada yaşamalarına rağmen ne kadar büyük bir nimet olduğunun farkına onlarda bizlerde vardık. Bu çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve yardım kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.  

917 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
Hava Durumu
Saat
Site Haritası