• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam259
Toplam Ziyaret12912099

BAŞKAN EKİNCİ BAKAN KURUM’DAN SÖZ ALDI

.


         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretler çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü. Viranşehir’in daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için projelerini yetkili makamlara sunan Ekinci' Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan söz aldı. Ekinci, Viranşehirlilere Millet Bahçesi ve Kentsel Dönüşüm müjdesi verdi.

         Ankara ziyaretlerinin verimli geçtiğini dile getiren Ekinci, temasları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:"Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, Tek sevdamız Viranşehir’imiz hakkında yapılacak olan proje ve yatırımları konuştuk.

         Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette Viranşehir Belediyemize yapılan hibeler için Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi ilettik.

         Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Viranşehir’imizde yapılmasını istediğimiz talepler doğrultusunda, Viranşehir’de Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi gibi dev projelerin başlatılması için ilgili genel müdürlüklere verdiği talimatla çalışmalar hızlı bir şekilde başlayacaktır.

         Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretimizde Sayın Bakanımız her zaman yanımızda ve projelerimizin destekçisi olacağını söylediler. Nazik kabullerinden ve bize gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kuruma teşekkürlerimi sunarım."ifadelerini kullandı. 09-08-2019

660 kez okundu

Yorumlar

çevre yolu     13/08/2019 12:38

umarım sayın bakan sözünü unutmaz.. viranşehirimize sahip çıkarlar.. baskan ekinciden acilen ilk isteğimiz en az 3 tane alt geçit yaptırarak çevre yolunu(mardin) tamamen ilçe merkezinden ayırmasıdır.. işte o zaman güneş viranşehire doğmuş olacaktır
Misafir - kemal

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası