• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam711
Toplam Ziyaret12912551

BAŞKAN EKİNCİ YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINDA SUNDUĞU PROJELER İÇİN DESTEK İSTEDİ

.


         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hafta sonu Şanlıurfa'da düzenlenen 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’nın çok verimli geçtiğini söyledi.

         AK Parti Genel Merkezi tarafından belediyelerin sorunlarını çözmek ve projeler geliştirmek adına düzenlenen 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı' Şanlıurfa'da özel bir otelde yapıldı.
Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Ulaştırma Bakan yardımcısı Selim Dursun, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak bölgelerinde gelen İl ve İlçe belediye başkanları ile bazı Milletvekilleri katıldı.

         Yoğun katılımla gerçekleşen ve 3 Gün süren toplantılarda Belediye Başkanlarına birçok konuda eğitim verildi. Başkanlar, sorun ve projelerini aktarma imkanı buldu. Toplantıların çok verimli geçtiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bulduğu her fırsatta İlçenin sorun, talep ve projelerini yetkililere illetiğini söyledi.

         Toplantıda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy’la görüşen Başkan Ekinci, 20 yıl aradan sonra Viranşehir Halkının görevini yapıp, İlçe Belediyesini AK Belediyecilikle tanıştırdığını belirterek, Vatandaşlara karşı mahcup olmamak için sunulan proje ve hizmet taleplerinin geri çevrilmemesi dileğinde bulundu.

         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy, Başkan Ekinci’yi İlçe halkına mahcup etmemek adına Viranşehir Belediyesine her konuda destek olacaklarının sözünü verdiler.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra birçok Bölge Belediye Başkanları ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Ekinci, Başkanlardan Viranşehir Belediyesinin projelerine destek olmalarını istedi. 06-08-2019






651 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası