• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam216
Toplam Ziyaret12912824

BAŞKAN SAR" GÖL CAMİ İÇİN İLGİSİZ KALINIYOR"

.


            Yapımına 2017 yılında eski yerinde ki Caminin yıkılıp yeniden İnşasına başlanan Göl Başı Cami aradan geçen 2 yıla rağmen bir türlü bitirilemiyor.

            Göl Cami Yapma ve yaşatma Dernek başkanı Mahmut Sar “2 yıldan bu yana yapımına başladığımız ve halkın büyük bir destek verdiği Göl Camimiz için yetkililerden yeterince destek alamıyoruz” dedi. Özellikle Göl Cami Cemaatinden büyük bir destek aldıklarını vurgulayan Başkan sar eğer destek verilirse çok kısa bir süre zarfında Camimizi tamamen bitireceğiz” dedi.

            2 yıldan bu yana yapımı halkın verdiği maddi ve manevi destek ile inşaatı devam eden Cami için Viranşehir Müftülüğü, Viranşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanlığı, Viranşehir kaymakamlığı ve Şanlıurfa Valiliğinden destek beklediklerini sözlerine ekleyen Başkan Mahmut Sar” Viranşehir’imize böyle güzel bir eser kazandırmak için Cami İmamı Mahmut Durbin ile birlikte çalışmalarımıza başladık. 2 yılda gövdesini kaldırıp 4 adet minaresini diktik. Kaba inşaatı bitmek üzere ama maddi olarak sıkıntı yaşıyoruz. Şu ana kadar 2 trilyonun üzerinde masraf yaptık ve bu masrafın büyük bir bölümü halkımız tarafından verildi” dedi.

            Göl Cami Yapma ve yaşatma Dernek başkanı Mahmut Sar” Her ne kadar yetkililerden bir miktar destek aldıysak ta yeterli değil. Biz Sayın büyüklerimizin ve hayır severlerin desteğini bekliyoruz. Eğer bize destek verilirse çok kısa zamanda Camimizin İnşaatı bitecek ve tam kapasiteyle çalışır duruma geçecektir” dedi.

            Viranşehir Göl Caminin şu an alt katında ibadet yapılıyor. Üst katlarında ise inşaat devam ediyor. 4 Minaresi bitirilen Caminin dış kaplaması da bitti. Viranşehir’e dışarıdan çok güzel bir estetik görünüm sağlayan Cami inşaatının bitirilmesi için yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan destek bekleniyor. 28-07-2019

910 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası