• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam357
Toplam Ziyaret12910328

BAŞKAN EKİNCİ SANAYİ SİTESİNİN ELEKTRİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN TARAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

.


Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeni sanayi sitesinin elektrik sorunun çözümü için DEDAŞ ve Sanayi Odası yetkililerini bir araya getirdi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, DEDAŞ Viranşehir İşletme Müdürü İsmail Türk, Viranşehir İnşaatçılar Marangozlar ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Bayrak, Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Atalay ve Sanayi esnafları katıldı.

Toplantıda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Sanayi esnafının daha fazla mağdur olmaması için tarafların uzlaşamaya gitmesini istedi.

İki tarafı da dinleyen Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi ve kilitli parke taşı işini alan firmanın da bu konuda mağdur olduğunu belirterek, elektrik sorunu nedeniyle Sanayi içi yollarına kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlayamadıklarını söyledi.

Sorunun çözümü noktasında tarafları uzlaşmaya davet eden Başkan Ekinci, sorunun çözülmesi durumunda Sanayi içi yollarının yapılması için hemen çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

DEDAŞ Viranşehir İşletme Müdürü İsmail Türk ise, bütün esnafların abone yapmaması durumunda onarım çalışması yapmayacaklarını ifade ederek, daha önce yapılan yer altı Elektrik şebekesine verilen zarara dikkat çekti.

Kırılan pano ve tahrip edilen yer altı kablolarından dolayı yaklaşık 1 Milyon 270 bin TL zarara uğradıklarını ileri süren Müdür Türk, tekrar yapılacak onarım çalışmalarının 1 Milyon TL’ye mal olacağını ve korunmayacağını konusunda tedirgin olduklarını söyledi.

Tekrar yapılacak çalışmaların korunmasına karşı yazılı taahüt ve tüm esnafların abone yapması şartını koşan Müdür Türk, şartların yerine getirilmesi durumunda çalışmalara başlayacaklarını ve enerji vereceklerini kaydetti.

İnşaatçılar Marangozlar ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Bayrak ve Viranşehir Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Atalay’da, Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir uygulamanın olmadığını belirterek,DEDAŞ’ın esnaflara zorluk çıkardığını belirtti.

Esnafların daha fazla mağduriyet yaşamaması için abone sayısı ve yatırımın korunmasına yönelik DEDAŞ tarafından hazırlanacak taahütü görmeleri gerektiğini ifade eden Başkanlar, esnafların zarar görebileceği bir taahüte imza atmayacaklarını ve haklarını sonunda kadar savunacaklarını söyledi.

638 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası