• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam7
Toplam Ziyaret12909341

TREN YOLU PARKINA VİRANŞEHİR BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

.


         Viranşehir’in en önemli yeşil alanlarından biri olan Trenyolu ihaleyi alan Yüklenici firma torba yasası kanunu kapsamında tasfiye isteğinde bulundu. Yüklenici firma tasfiye kararı alarak işi terk etmesi ile kaderine terk edilmiş ve atıl durumdaydı. Vatandaşlardan gelen isteklere kayıtsız kalamayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Trenyolu parkına el atarak burada çalışma başlattı.

         Viranşehir’in Yenişehir Mahallesinde bulunan Trenyolu mahallenin yanı sıra tüm ilçenin gözde bir yeşil alanı haline gelecekti. Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz dönem ihalesini yapmış ve parkın yapılması için gerekli girişimlerde bulunmuştu. Fakat ihaleyi alan şirket altyapı çalışmalarının ardından Torba yasa kanunun tasfiye isteğinde bulunup işi bırakmıştı. Ardından kaderine terk edilen Trenyolu  için vatandaşlar sürekli Viranşehir Belediyesine isteklerde bulunmuş ve yeşil alanın tamamlanmasını istemişti. Vatandaşların isteklerine kayıtsız kalamayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeşil alanın düzenlenmesi talimatı verdi. Başkan Ekinci, ilk olarak tren yolunda incelemelerde bulunarak, alanda neler yapılabileceğini araştırdı.

         Ardından Tren yolunda temizlik çalışması  yapılması talimatını veren Başkan Ekinci : “Burası Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanı. Fakat Bazı aksaklıklardan dolayı yeşil alan yapılamadı. Biz de büyükşehir Belediyemiz ile koordineli çalışan belediyeyiz. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak çalışma başlattık. Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek, tren yolu için birlikte çözüm üreteceğiz ve en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

         Yenişehir Mahallesini ikiye ayıran ve büyüklüğü bir ilçe kadar olan, Viranşehir halkının cazibe merkezi haline gelen Tren yolu yeşil alanı yapılmış olsaydı, ilçenin en büyük parkı olacaktı. 02-07-2019

734 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası