• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam406
Toplam Ziyaret12910377

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL BÖLGE ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

.


            Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Viranşehir’in kırsal kesiminde en ücra köşelere kadar hizmet götürmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 

            Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu çerçevede Viranşehir’e bağlı İsa harabesi Mahallesinde bulunan taziye evi iyileştirme çalışmalarına başlayarak burada ikamet eden vatandaşların sorunlarına çözüm konusunda yardımcı oluyor. İsa Harabesi Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda burada bulunan Taziye Evi çevre düzenlemesi yapılıyor.

            Yine Viranşehir Belediyesine Bağlı Yollarbaşı Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü stabilize yol çalışması yaparak bozuk olan yolun onarımını yapıyor. Burada ikamet eden vatandaşlar yapılan bu çalışmadan dolayı Viranşehir Belediyesine teşekkür ederek” Bozuk olan yolumuzun onarımı konusunda bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür edriz” diyerek duygularını dile getirdiler.

            Viranşehir belediye Başkanı Salih Ekinci ise” Belediye olarak Viranşehir’de bulunan gerek merkez gerekse kırsal olsun üzerimize düşeni yapmak için imkanlarımız dahilinde ekiplerim ile birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz. İsa harabesi Mahallesi Taziye Evi ve Yollarbaşı Mahallesi stabilize yol yapımı için ekiplerimiz çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa zamanda bu alanda ki sorunlarımızı en aza indireceğiz. Emeği geçen ekiplerimize de teşekkür ediyorum” dedi. 01-07-2019

661 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası