• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam154
Toplam Ziyaret12911547

COŞKUN" ŞANLIURFA BUNU HAK ETMİYOR"

.


         Öncelikle Eyyubiye ilçesi Mutlukaya İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olan Şeyma SARI Öğretmenimiz ve kız kardeşi Konya’da komşusu tarafından silahla vurularak öldürülmüştür. Merhumeye Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.

          Dün mesai bitiminde bir grup tarafından, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü ve İlçe Milli Eğitim çalışanın olduğu aracın önü kesilerek saldırıda bulunularak darp edilmişlerdir. Bu cahilane ve menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Gün geçmiyor ki eğitim çalışanlarımız saldırıya maruz kalmasınlar. Eğitimcilerimizin korunması ile ilgili acilen hukuki düzenlemelerin yapılmasını talep ediyoruz.

         Öğretmenlik Meslek Kanununun bir an önce çıkarılması ve bu tür şiddet eylemlerinde mutlaka bu tür yollara tevessül edenlere caydırıcı yönü baskın cezai müeyyidelerin uygulanması ve açılacak davanın kamu davası çerçevesinde yürütülmesi gerekmektedir.

         Şanlıurfa’mızın artık bu tür ilkel söylem ve eylemlerle gündeme gelmemesi gerekir. Eğitimde daha güzel işler yaparak, çalışmalar sergileyerek gündem olmalıyız. Daha önce Harran’da eğitimcilere yönelik gerçekleşen elim hadisenden sonra, dün Akçakale’de eğitim çalışanlarına yönelik saldırı ile şiddet sınır tanımaz hale gelmiştir. Harran’daki saldırıya ilgili kesimlerin sessiz kalması ve gerekli tepkinin gösterilmemesi, Akçakale’deki saldırıyı getirmiştir. Akçakale’ye sessiz kalınırsa yarın korkarız ki başka ilçelerde yaşanır.

        Saldırıya uğrayan emektar arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.29-06-2019

536 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası