• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam213
Toplam Ziyaret12909547

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE MESAİ KAVRAMI YOK

.


         Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mesai kavramı tanımadan çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gündüzleri, boş arsa, parkları temizleyip, çöp konteynırlarını boşaltan Temizlik işleri Müdürlüğü, geceleri de ilçenin caddelerini yıkamayı ihmal etmiyor.

         Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Viranşehir’in daha temiz bir şehir olması için mesai kavramı tanımadan çalışmalarına devam ediyor. İlçenin dört bir yanında ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik araçlarının yanı sıra özellikle boş arsalar ve parkların temizliği için kurduğu ekiple temizlik çalışmasına da devam ediyor. Parklar, boş arsalar gibi yerlerde biriken atıklar için kurduğu ekipleri İlçenin dört bir yanına gönderen Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mithat Kemal Alay, ekiplerinin günün 24 saati çalışmaya hazır olduğunu söyledi. Özellikle kullanılmayan boş arsa ve parklarda çöplerin oluştuğunu ifade eden Alay, buraların temizliği için bir ekip kurduğunu ve cadde araları ve sokak araları gibi yerlerin süpürülerek temizlendiğini ifade etti. Kırsal mahallelerdeki temizliğin de aksatılmadığını dile getiren Alay, haftanın belli günlerinde ilçenin büyük caddelerinin deterjanla yıkandığının altını çizdi. Alay: “Belediye olarak ilçenin her yanında çalışmalarımız devam ediyor. Tüm birimlerimiz 24 saat göreve hazır bekliyor. Şehrimizin temizliği bizim için çok önemli ve bu anlamda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

         Viranşehir’in temizlik açısından hiçbir sıkıntısı olmadığını ifade eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediyenin temizlik işleri müdürlüğünün ilçenin dört bir yanında çalıştığını belirtti. Başkan Ekinci: “Söz verdiğimiz gibi ilçemizin temizliği ile ilgileniyoruz. Bir şehir temiz olmadığında diğer çalışmaların hepsi boş sayılır. Bu nedenle ilk önce temizlik diyoruz. İlçemizin temizliği metropollerin önünde geçmeli. Bu anlamda çalışacağız. Birimlerimizi daha da güçlendireceğiz ve Viranşehir halkının hak ettiği temiz bir Viranşehir’de yaşaması için çalışacağız” dedi.19-06-2019



609 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası