• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam137
Toplam Ziyaret12911977

KENETLENDİK - BAŞARDIK, ÖĞRENCİLER HUZUR İÇİNDE SINAVA GİRDİ

.


            Yıllarca Üniversite sınavları için Viranşehir dışına çıkıp birçok zorluk çeken öğrencilerimiz bu yılda sınavlara kendi evinde girmenin rahatını ve huzurunu yaşadı.

            İlki geçen yıl yapılan Üniversite sınavları bu yıl 2. Defa Viranşehir’de yapıldı. Sınav öncesinde birçok resmi kurum bir hafta öncesinden hazırlıklara başladı. Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci ilgili birimler ile Kaymakamlıkta toplantı yaparak gereken önlemlerin alınması için çalışma başlattı.

            Viranşehir Belediyesi sınav boyunca vatandaşın ihtiyaç duyabileceği tüm hazırlıklarını yaptı ve kriz masası oluşturdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Sınav güvenliği için tedbirlerini aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sınav alt yapı konusunda çalışmalarını tamamladı. Üniversite Sınav Koordinatörlüğü hazırlıklarını tamamladı. İlçe Müftülüğü Cuma günü sınava girecek Öğrenciler için Cuma namazında topluca dua düzenledi. Tüm birimler uyarılarak hafta sonu gürültü yapılmaması için vatandaşların uyarılması sağlandı.

            Viranşehir Bizim Gazete ise sınav öncesi ilgili irimler ile sürekli temas halinde olup vatandaşları durumdan haber etmek adına tüm imkanlarını seferber etti. Sosyal medya üzerinden anı anına haberleri paylaşıp vatandaşı bilgilendirdi. Sınava girmeden önce yaşanabilecek olumsuzlukların ortadan kaldırılması için gazetemiz var gücü ile tam mesai yaptı.

            Alınan tüm önlemlere rağmen ve yapılan tüm uyarılara rağmen küçük çaplı olumsuzluklar yaşansa da sınav boyunca büyük bir özveri ile çalışan gazetemiz ve tüm resmi kurumlar bu sınavdan da anlının akı ile çıktı. Hem Viranşehir’den hem de Viranşehir dışından gelip ilçemizde sınava giren öğrenciler  ve veliler gazetemize ve resmi kurumlarımıza teşekkür etti. 17-06-2019

658 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası