• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam336
Toplam Ziyaret12911729

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN YKS’YE GİREN ÖĞRENCİ VE VELİLERE DESTEK

.


         Uzun bir maratonun ardından bugün YKS sınavı başladı. Viranşehir Belediyesi YSK’de Öğrenci ve Velilere yardımcı olmak için Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı ile kriz masası oluşturdu.

         2019 YKS sınavı bugün başladı. Tüm ülkede olduğu gibi Viranşehir’de de öğrenci ve velileri sınav heyecanı sardı. Öğrencilerin ve velilerin bugünkü heyecanlarına ortak olan bir kurum da Viranşehir Belediyesi oldu. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı ile Öğretmen Evi önünde kriz masası kuruldu. Başkan Ekinci, belediyenin tüm birimlerine her öğrencinin yardımına koşma talimatı verdi.  Sabah saatlerinde sınav yerlerine yetişmeye çalışan öğrencilere Zabıta ekipleri araçları ile yardımcı olarak, öğrencileri okullarına bıraktı. Yine sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu ilçede çocuklarının heyecanını okul önünde bekleyerek yaşayan ailelerin imdadına da yetişen Viranşehir Belediye ekipleri, velilere soğuk su dağıttı. Viranşehir Belediyesinin tüm birim müdürleri ve çalışanları tek tek velilerle ilgilenerek, sınav sürecinde bir sorun karşısında kendileriyle iletişime geçmelerini istedi. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha önce verdiği demeçlerde belediyenin tüm imkânları ile öğrencilerin hizmetinde olacağını, Viranşehir gençlerinin başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etmişti.

         Sabah saatlerinde Viranşehir belediye başkan vekili Vecdi Özkan Viranşehir belediye başkan yardımcısı Rağıp yıldırım ve Viranşehir Milli eğitim müdürü Mehdi Turgut kriz masasında oturarak gelen talepleri anında cevap verdiler.15-06-2019





706 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası