• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam260
Toplam Ziyaret12903037

ÜNİVERSİTE SINAVI 2. KEZ İLÇEMİZDE YAPILACAK

.


            Viranşehir Bizim Gazete öncülüğünde 3 yıl boyunca Viranşehir halkı ile el ele verilerek Viranşehir’e kazandırılan Üniversite sınavları bu yıl 2. Kez Viranşehir’de yapılacak.

            Geçen yıl ilk ilçemizde defa yapılan Üniversite sınavını anlımızın akı ile tamamlamış ve Öğrencilerimiz kendi evlerinde sınava girmenin rahatlığını ve huzurunu yaşamıştı. Daha önce Şanlıurfa ve çevre il – ilçelere giden ve bir çok zorluk yaşayan Öğrencilerimizin bu çelesi Gazetemizin bin bir emekle şehrimize kazandırdığı Üniversite sınavları ile rahatladı.

            2016 yılının Ocak ayında topladığı 4444 imza ile sınavın Viranşehir’de yapılması için çalışma başlatan Viranşehir Bizim Gazete halkında desteği ve dönemin İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ile Dönemin İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’in de büyük destekleri sonucu ilk defa geçen yıl sınavların ilçemizde yapılmasına muvaffak olmuştu.

            Öğrencileri büyük bir stresten kurtaran, Velileri külfet ve sıkıntıdan kurtaran bu durum sonrası Binlerce Öğrenci ve Velinin hayır duası alınmıştı. Sınavın Viranşehir’de yapılması ile çevre il ve ilçelerden öğrenciler gelip burada sınava katılarak güven ve huzur içinde sınavını tamamlamıştı.

            Geçen yıl yaklaşık 6.500 öğrenci Viranşehir’de sınava girmiş ve bu öğrencilerin iki binden fazlası Viranşehir dışından katılmıştı. Viranşehir ile beraber Ceylanpınar’dan gelen öğrencilerde bu rahatlığı yaşamıştı. Bu yıl 7.500 civarında Öğrencimiz bu sınava girecek. Sınava girecek Öğrencilerimizden 20 kişi engelli konumunda.

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE  VE HALKIMIZA ÇAĞRIMIZDIR

            Viranşehir Bizim Gazetenin ve Halkımızın büyük emekleri sonucu ilçemize kazandırılan Üniversite sınavlarının yapılması her yönüyle ilçemiz için bir kazançtır. Burada İlçe Müftülüğümüzden talebimiz Cuma günü Cuma namında sınava girecek Öğrencilerimiz için toplu dua talebidir. Viranşehir’de bulunan tüm camilerimizden bunun yapılmasını sınava girecek Öğrencilerimiz adına istiyoruz.

            Viranşehir halkımızdan talebimiz sınav günü mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları, Okul civarında mecbur kalmadıkça korna çalmamaları, Esnaf kardeşlerimizin özellikle dışarıdan gelen misafir öğrencilerimize maksimum düzeyde yardımcı olmalarıdır. Vatandaşlarımızdan talebimiz dışarıdan gelen öğrencilere adres konusunda yardımcı olmalarıdır. 12-06-2019

1047 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası