• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam284
Toplam Ziyaret12911278

KAYMAKAM DERECİ GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA İFTAR VERDİ

.


         Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci Viranşehir’de bulunan Gazi ve Şehit yakınlarına Ramazan ayı dolayısıyla bir iftar yemeği verdi.

         Viranşehir-Mardin karayolunda bulunan bir lokantada verilen İftar yemeğine İlçe Kaymakamı  Ömer Dereci, İl Müftüsü Mehmet Taştan, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Fatih Cesur, Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onur Can, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, Nüfus Müdürü Faysal Turan, Viranşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlü Sıraç Yolcu, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İlhan Erkan İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, kamu kurum müdür ve amirleri, Viranşehir Şehit Aileler Derneği Başkanı Seyyid Mücahit Seyit, Viranşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sinan Yaşar, Kaymakamlık personelleri, Şehit aileleri ve Gaziler katıldı.

        Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İlçe Kaymakamı  Ömer Dereci, “Bu vatan uğruna kanını, canını göz kırpmadan veren bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet şehit ailelerimize ve yüce milletimize bir kez daha başsağlığı, gazilerimize acil şifalar dilerim. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız” dedi.

        Yapılan konuşmadan sonra edilen dualar eşliğinde birlik ve beraberlik içinde yenilen yemeğin ardından İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından yemek duası okunarak tutulan oruçların kabul olması Allah’tan niyazda bulundu.İftar programına katılan şehit aileleri ve gaziler, iftar yemeği ve yakın ilgiden dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci’ye teşekkür etti. 28-05-2019



748 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası