• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam533
Toplam Ziyaret12910504

KARDEŞLİK SOFRASININ BU HAFTA Kİ ADRESİ BAHÇELİEVLER MAHALLESİ

.


Viranşehir Belediyesi ile İlçe Kaymakamlığı, Vatandaşlar için yaklaşık 3 bin kişilik iftar sofrası kurdu.
Bahçelievler Mahallesi Tevfik Fikret Kurtcan İlkokulu bahçesinde verilen Kardeşlik Sofrasının 3’ücü iftar yemeğinde bir araya gelen vatandaşlar, Kaymakam Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve protokol üyeleriyle iftar yaptı.
Viranşehir Belediyesi ve ilçe Kaymakamlığının katkıları ile düzenlenen iftar sofrasına protokolün yanı sıra Viranşehir halkı yoğun ilgi gösterdi.
Yaklaşık 3 bin kişiyi bir araya getiren iftar yemeğine, Kaymakam Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, Belediye Başkan yardımcıları Arslan Çiftçi ve Mehmet Ragıp Yıldırım, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Hastane başhekimi Dr.İlhan Erkan, Belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, STK ve oda başkanları, mahalle muhtarları katıldı.
Girişte misafirleri karşılayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, masaları tek tek gezerek konuklarla yakından ilgilendi.
Kuran-i Kerim Tilaveti ile başlayan İftar yemeği, okunan ezanın ardından İlçe Müftülüğünde görevli İmamın okuduğu dualar ile başladı.
Edilen dualar eşliğinde birlik ve beraberlik içinde yenilen yemeğin ardından sofra duası okunarak tutulan oruçların kabul olması Allah’tan niyaz edildi.
Vatandaşların 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'lerini kutlayarak, Viranşehir halkı ile bir arada iftar yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Rabbim bu Ramazan ayında birliğimizi dirliğimizi kardeşliğimizi vesile kılsın. Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi Ramazan ayının ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayının bu bereketini aynı sofrada hep beraber yaşayacağız” diyerek hayırlı Ramazanlar diledi.
İftar yemeğine katılan vatandaşlar, Güzel organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Ömer Dereci’ye teşekkür etti.25-05-2019







720 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası