• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam614
Toplam Ziyaret12913222

BAŞKAN EKİNCİ’DEN TASARRUF VE VATANDAŞ ODAKLI HİZMET TALİMATI

.


         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, tüm birim amirlerini resmi yazı yazarak, hizmet anlayışlarında vatandaş odaklı olmalarını isteyerek, gereksiz harcamaların önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediyede hizmet veren tüm birim amirlerine resmi yazı ile uyarılarda bulundu. Başkan Ekinci, özellikle personellerin mesai saatlerine uyması, kılık kıyafete riayet etmesini isterken, özellikle gereksiz harcamaların yapılmaması uyarısında bulundu. Belediye araçlarının ve belediyedeki harcamaların gereksiz yapılmaması uyarısında bulunan başkan Ekinci, özellikle belediye personellerinin hizmet anlayışını vatandaş odaklı olması hususuna dikkat etmesi çağrısını yaptı. Ekinci: Günümüz Çağdaş kamu yönetiminin temel felsefesi, vatandaşa güveni esas alan, devlet-vatandaş ilişkilerinde kırtasiyeciliğe kaçmayan ve bürokrasi içinde boğulmayan, vatandaş taleplerinde, kolay, seri ve uygun şekilde sonuçlandırmayı amaçlayan ‘Vatandaş’ odaklı bir yönetimi gerçekleştirmektir.” Dedi. Ekinci, bu hususun belediyenin temel ve idari düzenlemelerinde yer aldığını da söyledi.

         Başkan Ekinci sözlerine şöyle devam etti : “Vatandaş odaklı yönetim, vatandaşımızın hizmet kapısı olarak gördüğü devlet kapısında gereksiz, emek ve zaman kaybına uğratılmadan, bekletilmeden işlerinin kolaylıkla sonuçlandırılmasını hedeflemektedir.”

         Başkan Ekinci, son olarak, tüm belediye personellerinin düzenli ve vatandaş eksenli çalışacağını umarak, Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışacaklarını sözlerine ekledi. Başkan Ekinci, belediye araçlarının mesai saatleri dışında kullanılmaması hususunda personellerin daha dikkatli olmasını da istedi. Personellerin görevi bittikten sonra araçların garaja çekilmesini isteyen Başkan Ekinci, telefon, elektrik, su, akaryakıt, demirbaş malzemeleri gibi konularda israfa dikkat edilmesini istedi. 20-05-2019

632 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası