• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam582
Toplam Ziyaret12912422

VİRANŞEHİR’DE BİNLERCE KİŞİ KARDEŞLİK SOFRASINDA BULUŞTU

.


         Viranşehir Belediyesi ile İlçe Kaymakamlığı tarafından Şırnak mahallesinde kurulan kardeşlik sofrasında binlerce kişi iftar açtı.

         Viranşehir Belediyesi ile Viranşehir Kaymakamlığının ortaklaşa düzenlediği Kardeşlik Sofrasının 2’ncisi Şırnak Mahallesi Selahattin Eyyubi İlkokulu bahçesinde kuruldu.

         Yoğun katılım ve ilginin olduğu Kardeşlik sofrasının iftar yemeğine, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

         Misafirleri kapıda karşılayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hazırlanan iftar sofralarını dolaşarak, vatandaşların ramazan ayını tebrik etti, çocuklarla yakından ilgilendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu tür etkinliklerin kardeşlik ve paylaşmanın güzelliğini yansıttığını ifade etti.

         Kurulan kardeşlik sofralarında bulunuyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, “Böyle mübarek bir günün akşamında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Rabbim sevdiklerinizle beraber nice ramazanlar geçirmeyi nasip etsin. Allah, ülkemizi ve memleketimizi kötülüklerden korusun. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirsin” diye konuştu.

         Yapılan konuşmaların ardından yaklaşık 3 bin kişi, İlçe Müftüsü Kamil Oktay’ın yaptığı dualarla iftarını açtı.Bir birini tanımayan binlerce vatandaşın aynı sofrada buluşmasını sağlayan Viranşehir Belediyesi ile ilçe Kaymakamlığı, iftar açmaya gelen vatandaşların da takdirini kazandı.

         Organizasyondan dolayı belediye ve kaymakamlık yetkililerine teşekkür eden vatandaşlar, bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşama ve kardeşliği yansıttığını kaydetti. 18-05-2019





837 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası