• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam337
Toplam Ziyaret12913790

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE ÖNEMLİ ATAMALAR

.


         Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Kültür ve Turizm Daire başkanlığına Şanlıurfa büyükşehir Belediyesinde önemli çalışmalara imza atan adından sıkça söz ettiren Murat Müjdeci atandı.

         Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Kültür ve Turizm Daire başkanlığına şanlıurfa büyükşehir Belediyesinde önemli çalışmalara imza atan adından sıkça söz ettiren Murat Müjdeci atandı

         Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı olduktan sonra kadrosunu kurmaya devam eden Zeynel Abidin Beyazgül Yeni atamalar yaptı. Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kültür ve Turizm Daire başkanlığına şu anda kütüphaneler şube müdürü olarak önemli çalışmalara imza atmış olan Murat Müjdeci atadı.

         Milli Eğitim Bünyesinde bir eğitimci olarak uzun yıllar görev yapan Murat Müjdeci, bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapmış, daha önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kültür ve sosyal işler müdürü olarak ta görev yapmıştı.

         Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı görevini yapan Suphi Çiçek, Şanlıurfa su ve kanalizasyon işleri genel müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak atandı. Daha önce şuski genel müdürü değiştiren Zeynel Abidin Beyazgül şuski'deki yapılmaya devam ediyor. Kültür ve Turizm Daire Başkanı iken önemli çalışmalara imza atan ve adında başarıyla söz ettiren Suphi Çiçek Bu kez Başarılarını şuski İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak sürdürecek. 11-05-2019
Kaynak: balikligol.com

1141 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası