• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam216
Toplam Ziyaret12912824

KALPLER VE DUALAR KARDEŞLİK SOFRASINDA BİRLEŞTİ

.


         Viranşehir Belediyesi ile Viranşehir Kaymakamlığının ortaklaşa düzenlediği “Kardeşlik Sofrası”  1’nci iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

         Viranşehir Dumlupınar İlkokulu bahçesinde düzenlenen Kardeşlik Sofrasının iftar yemeğine Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, Viranşehir Belediye Başkan yardımcıları Arslan Çiftçi ile Mehmet Ragıp Yıldırım, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

         Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci,  Viranşehir halkının Ramazan ayını tebrik ederek, mübarek ayın birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu söyledi. Viranşehir Belediyesi ile Ramazan ayı boyunca her Cuma günü Kardeşlik Sofrası kuracaklarını ifade eden Dereci, Halkla iftar sofralarında bütünleşmenin önemine vurgu yaptı.

         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, Ramazan ayının maneviyatına dikkat çekerek, halkla beraber aynı sofrada iftar açmanın sevinci içerisinde olduğunu söyledi. Kaymakamlık ile ortaklaşa düzenlenen Kardeşlik Sofraları haricinde Belediye olarak 3 İftar daha vereceklerini ifade eden Başkan Ekinci, Ramazan ayının bolluk bereket ayı olduğunu, insanların dayanışma ve birlik içinde bu ayı kardeşçe kutlaması gerektiğine inandığını kaydetti.

         Ramazan’da, fakir ve yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunacaklarını sözlerine ekleyen Ekinci, “ Çatı kapı yaparak Ramazan ayı boyunca halkımızla bütünleşip, iftar sofralarında bir araya gelip kucaklaşacağız. Ramazan ayının güzelliğini, bereketini ve maneviyatını aynı sofrada hep beraber yaşayacağız. Bu tür organizasyonlar dayanışmayı ve kaynaşmayı arttırırken, birlik ve beraberliğimizi de güçlendiriyor” diye konuştu.

         Yapılan konuşmaların ardından yaklaşık 3 bin kişi, İlçe Müftüsü Kamil Oktay’ın yaptığı dualarla iftarını açtı.İftar programına katılan vatandaşlar ise, organizasyon için Kaymakamlık ve Viranşehir Belediyesine teşekkür etti. 11-05-2019

856 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası