• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam106
Toplam Ziyaret12911100

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

.


            Viranşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından Şehitler haftası münasebetiyle Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda bir anma programı düzenlendi.

            Düzenlenen programa Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Ağır Ceza Hakimi Bekir Kınık, Viranşehir Belediye Başkan Vekili Eyyup Öztürk , Cumhuriyet Savcısı Ali Savaş Çubukçuoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Arslan, İlçe Jandarma Merkez Komutanı Ramazan Onurcan, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Mehmet Özbilek, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Şanlıurfa Şehit aileleri dernek başkanı Mehmet Yavuz, Viranşehir Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Seyyid Mücahit Denel, Siyasi Parti temsilcileri, STK Başkanları, Şehit yakınları, Gaziler ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

            Programa Ahmet Pascı tarafından okunan Kur’anı Kerim ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra açılış konuşmaları yapıldı.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci burada yaptığı konuşmada Bakara Suresinin Arapça ve Mealini okuyarak” Allah yolunda öldürülenler için "ölüler" demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz. Yüce Kitabımızda Mevlamız bu şekilde buyurmuş ve bende inanıyorum ki şu an Şehitlerimiz de bizleri izliyor. Onlara Şükran ve Minnetlerimi sunuyorum. Viranşehir ilk Şehidini 1981 yılında verdi. Allah’a Şükürler olsun ki burada ki aşiretler duyarlılık gösterip Teröre prim vermedi. Şimdiye kadar 180 kişi onlara katılmış.

            Kaymakam Ömer Dereci sözlerine devamla” Kayyum Belediyesinden önce durum buydu. Kayyumlar geldikten sonra Belediye çalışmaları asli görevine dönmüş ve sadece Viranşehir halkına hizmet etmeye başlamış. Bizler gençlerimize sahip çıkıp onları Üniversite sıralarında görmek istiyoruz. Başarılarını konuşup onlar ile gurur duyma amacı taşıyoruz. Çanakkale’de Sarıkamış’ta, ve dahi bir çok cephede dedelerimiz omuz omuza çarpışmış nice Şehitler vermişiz. İnşallah bizlerde onlara layık torunlar olacağız. Bu vesile ile bugün 1. Düzenlenen Şehitleri anma programında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Devletimiz her daim Şehit ve Gazilerimizin yanında olacaktır” dedi.

            Yapılan konuşmalardan sonra Şiirler okunda, Şehit ve Gazi yakınları adına duygu ve düşünceler paylaşıldı. Slayt gösteriminden sonra Viranşehir Kız Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterimi yapıldı. Şehit yakınlarına, Gazilere ve emeği geçenlere plaket sunumundan sonra program sona erdi.   30-04-2019



    

891 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası