• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam320
Toplam Ziyaret12903097

BAŞKAN EKİNCİ’NİN MAKAMI ÇİÇEK AÇTI

.


         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin özel konukları olan Sakarya İlkokulu Öğrencileri hayırlı olsun ve ders sorumluluğu nezdinde ziyarette bulundular.

         Sakarya İlkoklu 3 – G sınıfı Öğrencileri Öğretmenleri Sinan Kaplan Başkanlığında Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi ziyaret ettiler. Sinan Kaplan” Ziyaretlerinin sebebi hem hayırlı olsun demek hem de Hayat Bilgisi dersi çerçevesinde Şehrimizin yöneticilerini tanıtmaktır. Bu şekilde Öğrencilerimiz kimin seçimle kiminde atanmayla buraya geldiklerini öğretmiş oluyoruz. Sayın Başkanın bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

         Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Bugün makam odamız adeta çiçek açtı. Bu güzel ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Bende Sakarya İlkokulundan okuyup mezun oldum. Sizlere tavsiyem çok çalışmanızdır. Kiminiz Başkan, Kiminiz Doktor, Kiminiz Öğretmen, Kiminiz Gazeteci olabilirsiniz. Ama asla yaptığınız işi küçümsemeyin. Derslerinize çok çalışıp Öğretmenlerinizin dediklerini yapın. Kazanan siz olacaksınız” dedi.

         Daha sonra Başkan Ekinci gelen konuklarına Tohumlu kalem, Meyve suyu ve kek ikramında bulundu. Öğrencilerin taleplerini tek tek not alıp yapılması için gereken talimatı verdi. Topluca çekilen fotoğraftan sonra Öğrenciler buradan mutlu bir şekilde ayrıldı. 18-04-2019

763 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası