• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam157
Toplam Ziyaret12911151

VİRANŞEHİR’DE 200 BİN TL’YE YENİLENEN PARKIN AÇILIŞI YAPILDI

.


         Viranşehir Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Arası Göç Örgütü (IOM) ile birlikte yürüttüğü Hürriyet Parkı yenileme projesinin açılışı yapıldı.

         Yenileme yapılan parkın açılışına, Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özşavlı, Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi, Mülteci proje koordinatörü Torsten Haschenz, Barınak tadilatı ve toplum istikrarı proje Müdürü Mohanad Ameen, Urfa ofis Müdürü Jinan Omar, Barınak tadilatı ve toplum istikrarı asistanı Fatoş Cengiz, Kaymakamlık ve Belediye birim müdürleri, mahalle sakinleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

         Açılışta konuşan Mülteci proje koordinatörü Torsten Haschenz ile Barınak tadilatı ve toplum istikrarı proje Müdürü Mohanad Ameen,Viranşehir Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi ile birlikte yürüttükleri projeyi bitirmenin sevinci içerisinde olduklarını belirterek, Viranşehir’de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirip, desteklerinden ötürü Kaymakamlık ve İlçe Belediyesine teşekkür ettiler.

         Viranşehir’in en büyük mahallerinden biri olan Hürriyet Mahallesi parkına yapılan yenileme çalışmalarından dolayı IOM, Viranşehir Kaymakamlığı ve ilçe Belediyesine teşekkür eden Milletvekili Özşavlı, Parkın yaklaşık 200 bin TL’ye mal olduğunu söyledi.

         Parkların çocukların nefes aldıkları yer olduğunu ifade eden Özşavlı, şu ana kadar mahallede parkın olmamasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

         Yenilenen parkın Viranşehir halkına ve mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Özşavlı, projeye büyük destek veren Birleşmiş Milletler Uluslararası Arası Göç Örgütüne teşekkür etti.
Yapılan konuşmalarından ardından Protokol üyeleri tarafından IOM yetkililerine teşekkür plaketi takdim edildi.

         Plaket takdiminin ardından Vekil Özşavlı ve protokol üyeleri tarafından parka ağaç dikildi. Çeşitli gösterilerin olduğu açılışta çocuklara balon dağıtıldı. Yenilenen 13 dönümlük parka, çocuk oyun grupları, spor aletleri ve oturma bankları yerleştirildi, tadilat ve tamiratı yapıldı. 15-04-2019

683 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası