• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam628
Toplam Ziyaret12912468

İŞ ADAMI MEHMET GÜNAK: YENİ REFORM PAKETİ TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK

.


         Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin temel sorunlarının çözümü konusunda atılacak adımları açıkladığı "Yeni Ekonomi Programı Yapısal Dönüşüm Adımları 2019” iş dünyası başta olmak üzere toplumun önemli bir kesiminde büyük bir yankı uyandırdı. Yeni reformları değerlendiren İş Adamı Mehmet Günak, yeni reform paketinin vergi sistemi başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin ihtiyaç alanlarına yönelik tespitleri ve çözüm önerilerini gündeme getirdiğini açıkladı.

         Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ Türkiye ekonomisi için çok büyük önem taşıyan ve yeni reformları içeren paketi açıkladı. Özellikle finans piyasalarında atılacak yeni adımların yanı sıra ihracat ve turizm gibi ülke ekonomisi için stratejik sektörlerde yapısal reformları içeren paket seçimsiz geçecek olan önümüzdeki 4,5 yıllık dönem için çok önemli başlıklar içeriyor.

         Bakan Albayrak'ın açıkladığı ve ses getiren Yeni Ekonomi Programı Yapısal Dönüşüm Adımları 2019'u değerlendiren İş Adamı Mehmet Günak, açıklanan her hamlenin Türkiye'deki tasarrufları ve gelirleri artırıcı adımlar olduğuna dikkat çekti. Paket içerisinde en dikkat çeken noktanın vergi ayağı olduğunu ifade eden Günak, Bakan Albayrak'ın da üzerinde fazlasıyla durduğu az kazanandan az çok kazanandan çok vergi alınacak olmasının Türkiye'deki vergi adaleti bakımından çok yerinde ve cesur hamle olduğunun altını çizdi.

“Vergi reformları yatırımların önünü açacak”

         Yeni reform paketinde ön plana çıkarılması gereken hususun Kurumlar Vergisi için planlanan kademeli düşüş olduğuna değinen Günak şöyle devam etti:

         "Bakan Albayrak'ın da konuşmasında değindiği gibi Türkiye'nin kendi kulvarında rekabet içerisinde olduğu ülkelerde Kurumlar Vergisi oranlarının yüzde 10 seviyelerine kadar çekilmiş durumda. Hal böyle olunca, o ülkelerle rekabet edilebilmesi ve yatırımların teşvik edilmesi. 15-04-2019

663 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası