• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam845
Toplam Ziyaret12913453

HALKIN BELEDİYESİNİN ŞAMPİYONU HALK EĞİTİM OLDU (VİDEO)

.


            Viranşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 2. Düzenlenen Kurumlar arası futbol turnuvasının şampiyonu Viranşehir Halk eğitim oldu.

            Yaklaşık bir aydır devam eden turnuvanın final maçına Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Kurum amirleri, Okul Müdürleri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

            Final maçı öncesi 3. Maçı yapıldı. Fatih sultan Mehmet Anadolu Lisesi-Dikmeler Ortaokulu karma takımı rakibi Ekindöver’i 4 – 2 mağlup ederek turnuvada 3. Oldu. Finalde ise Halk Eğitim Müdürlüğünün iki takımı olan Halk Eğitim Gücü ve Viranşehir Halk Eğitim karşılaştı.



            Oldukça çekişmeli geçen maçta Viranşehir Halk eğitim rakibi Halk Eğitim Gücünü 2 – 1 yenerek turnuvanın bu yıl ki şampiyonu oldu. Turnuvanın Final maçını izleyen Belediye Başkanı Salih Ekinci” iki takımda iyi mücadele etti. Ama sonuçta bir takım şampiyon olacaktı oda Viranşehir Halk eğitim oldu. Ben her iki takımı da kutluyorum” dedi.

            Maç sonrasında ödül töreni yapıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Turnuvada emeği geçen heyete Yılların futbolcusu Mahmut Ekinci tarafından ödülleri verildi. 3. Olan takıma ise ödüllerini Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi verdi. Turnuvanın 2. Olan Viranşehir Eğitim Gücü’ne ödüllerini Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin verdi.

            Şampiyon takım Viranşehir Halk eğitim kupasını ve ödülünü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin elinden aldı. Başkan Salih Ekinci burada yaptığı konuşmada” 10 Martta başlayan belediyemizin düzenlediği turnuvamızın bugün finalini gerçekleştirdik. Turnuvamızda 450 sporcu katıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

            Maçlar sonrasında takımlar kupa, Madalya ve çeşitli ödüller alırken toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.   15-04-2019

759 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası