• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam400
Toplam Ziyaret12913008

BAŞKAN EKİNCİ: BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ RAHAT OLSUN

.


          Viranşehir İlçe Belediyesi 20 yıl aradan sonra AK Belediyecilikle tanıştı. Yaklaşık 18 yıl HDP’li Başkanlar, 2 Yıl’da Kayyum tarafından yönetilen Viranşehir Belediyesi, 20 yıl sonra el değiştirdi.

         31 Mart’ta yapılan yerel seçimde zaferle çıkan AK Partili Başkan Salih Ekinci, mazbatayı aldıktan sonra göreve başladı.  Göreve başladıktan sonra Belediyenin kapılarını halka açan Başkan Ekinci, İlçe halkının görevini fazlasıyla yaptığını, bundan sonra görev sırasının kendisinde olduğunu söyledi.

         Gazetecilere önemli mesaj ve açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, Belediyede çalışan kadrolu, sözleşmeli ve taşeron işçilere yönelik kayyım yapılacağı iddialarının asılsız olduğunu belirterek, Belediye çalışanlarının bu tür iddialara itibar etmemesi gerektiğinin altını çizdi.

         İşini yapan Belediye çalışanlarının rahat olmasını isteyen Başkan Ekinci, Belediyeye kayyım için değil, halka hizmetkar olmaya geldiğini belirtti. Belediyede Kayyum izini silmeye çalışacağını ifade eden Ekinci,  hedeflerinin Belediyeyi halkla birlikte yönetmek olduğunu kaydetti.

         Viranşehir Halkı ile büyük bir Aile olduğunu yineleyen Başkan Ekinci, “Memleket İşi gönül işidir. Gönül işi Tevazu, Samimiyet ve Gayret gerektirir. AK Partili bireylerinin koltuk ve makam sevdası olmaz. Tek sevdamız halkımıza hizmet etmek ve hizmetkar olmaktır. Zor bir görev üstlendiğimizin farkındayız. Allah’ın izniyle halkımızla birlikte belediyeyi yönetip, güzel ve kalıcı eserlere imza atacağız. Seçim bitti diye yan gelip yatmayacağız. Verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getireceğiz” diye konuştu. 05-04-2019

689 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası