• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam644
Toplam Ziyaret12912484

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYARI

.


            Viranşehir İlçe Sağlık Müdürü Doktor Lokam Doğan’dan gazetemize Viranşehir’de Sağlık alanında var olan son durum hakkında detaylı bilgi verildi.

            İlçe Sağlık Müdürü Doktor Lokman Doğan 3 ana başlık altında verdiği bilgiler ışığında amaçlarının vatandaşları basın yolu ile bilgilendirmek olduğu belirtti. Doktor Lokman Doğan yaptığı açıklamalar şöyle;

            Öncelikle Viranşehir’de ikamet eden Suriyeli misafirlerimiz için Viranşehir’in Yenişehir Mahallesinde Göçmen Sağlık Merkezinin kurulduğunu belirtmek isterim. Suriyeli Misafirler bu sağlık merkezinde 1. Kademe sağlık hizmetlerini alabilmektedir. Dolayısıyla bundan yararlanmak isteyen Suriyeli misafirlerimiz buraya müracaat etmeleri gerekiyor.

            2. Olarak Viranşehir Merkezde bulunan Sağlık ocaklarımız mesai bitimi olan saat 17.00 den sonra  2 Nöbetçi Doktor ve 2 Nöbetçi Hemşire hizmet vermek kaydı ile saat 19.00 a kadar hizmet vermektedir. Vatandaşlarımız sağlık hizmetinden anılan saate kadar hizmet alabilirler. Bununla birlikte sağlık ocaklarımızda tüm vatandaşlarımız için “Çekap” hizmeti verilmekte olup dileyen vatandaşlarımız bu hizmetten yararlanabilir. Ayrıca sigarayı bırakma polikliniği ve Diyetisyenlerimiz de vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.

            KIZAMIK OLAYI: Son dönemde Viranşehir İlçemizde Kızamık olayında ciddi artışlar görülmektedir. 1 – 15 yaş arası aşı yapmamış olan çocuklarımızı mutlaka sağlık ocaklarında aşı yaptırmaları gerekiyor. Özellikle Gebe kadınların kızamık olayında son derece dikkatli olması kendisi ve çocuğu için büyük bir önem arz etmektedir. Herhangi bir döküntü olayı karşısında mutlaka doktora baş vurmaları gerekiyor. Vatandaşlarımız bu konuya gereken ehemmiyeti göstermeleri lazım” dedi. 05-04-2019 

823 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası