• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam405
Toplam Ziyaret12909739

EYUP NEBİ CAMİNİN TEMELİ ATILDI

.


         Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Eyyüp Nebi Beldesinde Camii için temel atma töreni yapıldı. Törene katılan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, temelin hayırlı olmasını dileyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

         Eyyüp Nebi’de yapılacak olan Camii 1 400 metrekarelik alandan oluşuyor. Proje 3 kısımdan oluşmaktadır. Camii, külliye ve ikisini birbirine bağlayan avlu olarak oluşuyor. Caminin oturum alanı 400 metre kare olup yüksekliği 16 metredir. Camide 19 metre 50 cm’den oluşan iki adet minaresi bulunuyor. Külliye toplam 450 metrekareden oluşuyor.
         Avlu ise 550 metrekare olarak tasarlanmıştır. Bay bayan abdesthane ve aşevi de külliyenin içinde yer alacak. Projenin toplam maliyetinin 4 milyon TL olduğu belirtildi.Viranşehir’in Eyyüp Nebi Beldesinde cami için temel atma töreni yapıldı. Projenin Viranşehir belediyesi, Şanlıurfa Belediyesi ve Şanlıurfa valiliğince yapıldığı belirtildi.

         Törene Ak parti 26. Dönem milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Arslan Çiftçi ve Halaf Kete, İşadamı Mehmet Günak, eyüpnebi eski belediye başkanı mustafa çiftçi,ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         Törende ilk olarak konuşan Eyyüp Nebi Eski Belediye başkanı Mustafa Çiftçi, tüm katılımcılara teşekkür etti. Böylesi bir yatırım için Şanlıurfa Valisi, Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanına emeklerinden dolayı teşekkür ederek, böylesi yatırımların devam etmesini temenni etti.

         Ardından konuşan Ak parti Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Akyürek, “Bu mübarek günde hepimiz birlikteyiz. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Eski valisi, Sayın valim Abdullah Erin, milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Viranşehir Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.

         Ardından bir konuşma yapan Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu ve birlik olmaları gerektiğini söyledi. Şanıurfa Büyükşehir belediye başkanı Nihat çiftçi burada yapılan hizmetler devam etmeli burası sabır diyarıdır burada yapacağimiz ve temeli atığımız Cami tüm hemşerilerime hayırlı olsun dedi

         Daha sonra bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Eyyüp Nebi’nin sabır şehri olduğunu, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Erin, Viranşehir’in tarihi ve kültürel turizm merkezi Eyyüp Nebi beldesine yapılan hizmetin tüm ilçeye hayırlı olmasını diledi. Ardından temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde tüm protokol birlikte düğmeye basarak temel attı. 29-03-2019


1162 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası