• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam574
Toplam Ziyaret12913182

ÖZCAN, AK ADAYLAR İÇİN DESTEK İSTİYOR

.


         Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, AK adaylar için destek arayışlarını il genelinde sürdürüyor.

         Bu seferde Şanlıurfa merkez ilçeleri AK Parti Belediye Başkan adayları ile Büyükşehir Belediye Başkan adayına her gittiği yerde destek isteyen TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, Şanlıurfa genelinde vatandaşların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan güven ve sevgileri nedeniyle oylarını AK Partiye vereceklerini belirterek, “Şanlıurfa’da tamam inşaallah” dedi.

DEDAŞ’a sorunları iletip, çözüm istedik

         Vatandaşların elektrikle ilgili sorunlarını konuşmak ve çözüm bulmak maksadıyla DEDAŞ’ı ziyaret ettiğini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “DEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atalay ve yöneticileriyle Şanlıurfa DEDAŞ İl Müdürlüğünde bir araya gelerek, bölgemizin genel sorunları ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başkan Mehmet Atalay ve yöneticilerinin ilgi ve alakasına teşekkür ediyorum. İnşaallah Şanlıurfa’da elektrik sorunu ortadan kalkacaktır” dedi.

Esnaf kardeşlerim gönüllerini de, kapılarını da açarak desteklerini esirgemiyor

         Yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, “Kanaat Önderimiz, iş adamı Celal Çavuş’u ziyaret ederek, 31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine dua ve destekleri için teşekkür ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayretle girilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek Eyyübiye bölgesi çalışmalarını şöyle anlattı;

         “Eyyübiye ilçemize bağlı Yardımcı köyümüzde vatandaşlarımızla buluştuk. İlgi, alaka ve destekleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yine Eyyübiye Kara Meydanı civarında Sarayönü Caddemizde bulunan esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, destek ve dua istedik. Eyyübiye Yıldız Meydanı civarında bulunan esnaf kardeşlerimizi de ziyaret ederek, destek ve dua istedik. Eyyübiye Divanyolu Caddemizde esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, destek ve dua istedik. Esnaf kardeşlerim gönüllerini de, kapılarını da açarak desteklerini esirgemiyor. İnşallah 31 Mart’ta Şanlı Şehrimizin güzel insanlarıyla zafer yazacağız.”

Hayırlı işlere vesile olan, destek olan herkese teşekkür

         TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç. Dr. Halil Özcan, “Esnafımıza can suyu kredilerle büyük katkı sunan Şanlıurfa Esnaf Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi’mizi ziyaret ederek, Başkan Ömer Faruk Kahraman’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Başkan Beye ve Kooperatif çalışanlarına İlgi, alaka ve desteklerine teşekkür ediyorum. Dana sonra Şanlıurfa Ekonomi Kulübü Başkanı Bülent Sunay’ı da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Urfa’mızın kalkınma ve dönüşümünde önemli katkıları olan Ekonomi Kulübümüzün Başkan ve yöneticilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Şanlıurfa Aşevi Derneğimizi de ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Hayırlı işlere vesile olan derneğimizin kıymetli yöneticilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 27-03-2019

 

 

738 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası