• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam81
Toplam Ziyaret12902425

VİRANŞEHİR ORYANTİRNG’ DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ (VİDEO HABER)

.


         Oryantring Federasyonu Tarafından yapılan Viranşehir Kaymakamlığı, Viranşehir Belediyesi, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Eğitim Gücü Spor Kulübü tarafından desteklenen GAP Oryantiring Günleri'nin son ayağı geçtiğimiz pazar günü Viranşehir'de yapıldı.

         Viranşehir İlçe Kaymakamı  Ömer Dereci'nin yoğun çabalarıyla gerçekleşen turnuva Viranşehir'e birçok ilki beraberinde getirdi. İlçemizde bu denli büyük bir organizasyon ilk kez gerçekleşti. İlçemiz ilk defa bir federasyon başkanını ağırladı. Temelde yön bulma, harita okuma, pusula ile açı alma ve takip etmeyi sürekli kullanmayı gerektiren oryantiring sporu, kardiovasküler dayanıklılık ve genel kondisyon arazide hızla ilerlemenin olumlu etkilerini içinde barındırır. Yarışma Viranşehir Spor Kompleksi ve Şehit Ahmet Günak Parkı'nı kapsayan alanda 652 sporcunun katılımıyla 5 saatlik bir sürede gerçekleşti. Dereceye giren sporculara, yapılan törenle madalyaları ve kupaları takdim edildi.



         Törende konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ömer Dereci organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür edip bu alanda var olan potansiyeli en iyi seviyeye ulaştırmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz yoğun katılımdan ötürü mutluluklarını dile getirdi. Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer AKYÜZ amaçlarının Viranşehir’i bölgede oryantring merkezi haline getirip Viranşehir'den milli takıma çıkabilecek sporcuların altyapısını oluşturmak  olduğunu belirterek başta Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci ve Turnuva Koordinatörü Süleyman Çelik olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. 25-03-2019







988 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası