• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam213
Toplam Ziyaret12902990

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ MESLEK YÜKSEK OKULUNA KÜTÜPHANE KAZANDIRDI

.


         Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tüm ilçelerdeki Meslek ve Sağlık Yüksekokullarını gezerek eğitim öğretim faaliyetleri ve binalarının fiziki durumları hakkında bilgi topladı.

         Cuma sabahı Ceylanpınar tarım myo'yu ziyaret ettikten sonra Viranşehir'e geçerek Belediye Başkan Yardımcısı Arslan öğle yemeğinde misafirleri oldu. Yemekte Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi Rektöre ve yanındakilere eşlik etti. Yemek ve Cuma Namazının ardından Meslek Yüksekokuluna geçerek Viranşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kütüphane için Rektör, Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi ile birlikte Kütüphanenin açılışını yaptılar. Daha Rektörü Prf.Dr. Mehmet Sabri Çelik Belediye Başkan vekili Ömer Dereci ve Yardımcısı Arslan Çiftçi'ye birer plaket takdim etti. Belediye başkan vekili Ömer Dereci üniversite rektörü Mehmet Sabri Çelik'e bir hediye takdim etti.

         Rektör Prof Dr. Mehmet Sabri Çelik, Kaymakam Ömer Dereci, Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Yüksek okul müdürleri Öğr. Gör. Aslan Balan ve Öğr. Gör. Habip Balsak ile diğer öğretim elemanlarının katılımıyla Viranşehir'in eğitimde gelişebilmesi için yapılabilecek proje ve yatırımların konuşulduğu bir toplantı yapıldı. Toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik başta Kaymakamımız Ömer Dereci olmak üzere Viranşehir’e hizmet eden herkese teşekkürlerini ve sevgilerini göndererek ilçeden ayrıldı. 25-03-2019

770 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası