• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam376
Toplam Ziyaret12911769

TBMM İDARE AMİRİ DR. HALİL ÖZCAN VİRANŞEHİR’E AĞIRLIĞINI KOYDU

.


            31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimde Viranşehir’de oldukça sevilen TBMM İdare Amiri, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Viranşehir’e gelerek seçim çalışmalarına ağırlığını koydu. Viranşehir ziyareti esnasında Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kendisine eşlik etti.

            2 gün boyunca Viranşehir’de çeşitli temaslarda bulunan Dr. Halil Özcan Köy köy, Mahalle Mahalle, Esnaf esnaf gezerek seçim çalışmalarında Ak Partiye destek talep etti. Viranşehir’in büyük aşiretlerinden biri olan Baggara aşiretinin ileri gelenlerini ziyaret ederek küskünlüklerin bitmesi için büyük çaba harcadı. Baggara Aşiretinin ileri gelenleri Dr. Halil Özcan’ın davetine icabet edip toplu halde Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Seçim bürosuna geldiler.

            TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan” Viranşehir’in zor bir süreçten geçtiğini ve bu sürecin önemine binaen kırgınlıkları bir kenara bırakıp ailesini yalnız bırakmayan Beggara Aşireti’ne ve ileri gelenlerine teşekkür edip, Viranşehir’i Beggarasız düşünemediklerini” söyledi.

            Daha sonra çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Dr. Halil Özcan zamanın dargınlık zamanı olmadığını, birlik ve beraberliğin her zamankinden daha çok şimdi gerekli olduğunu vurguladı. STK temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Özcan notlarını aldıklarını belirterek Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çekti. TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan diğer bölgelerde seçim çalışmalarına devam etmek için Viranşehir’den ayrıldı. 24-03-2019

1143 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası