• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam118
Toplam Ziyaret12908604

TBMM İDARE AMİRİ DOÇ. DR. HALİL ÖZCAN VİRANŞEHİR’DE; “URFA’DAN TARİHİ BİR ZAFERLE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

.


         Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, yerel seçim çalışmalarını bukez de Viranşehir ilçesinde sürdürdü. TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, 31 Mart’ta Urfa’mızdan tarihi bir zaferle Türkiye’ye, oradan da Dünyaya en büyük mesajı vereceklerini söyledi.

Aşkınan koşan yorulmaz

         31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden il genelinde sürdürdüklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız, Çemkanlı Aşireti Kanaat Önderlerinden Mahmut Şık’ı ziyaret ettik. ‘Aşkınan koşan yorulmaz’ düsturuyla girmedik yer, çalmadık kapı bırakmamaya devam ediyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Urfa’mızdan tarihi bir zaferle Türkiye’ye oradan da Dünyaya en büyük mesajı vereceğiz” dedi.

Birileri Urfa’mızın üzerine tuzaklar kurmaya çalışıyor

         Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kemal-Veysi Tepret Camiinde kıldığı Cuma Namazı sonrası vatandaşlarla selamlaştıklarını belirten TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, “Viranşehirli vatandaşlarımızın ilgi ve alakaları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Viranşehir ilçemizde Kanaat Önderlerimizden, Meclis Üyemiz Hadi Diken ve hemşehrilerimizi de ziyaret ettik. İnşallah tevazu, samimiyet ve gayretle, dur durak bilemeden çalışmaya, aziz vatandaşlarımızın desteğini istemeye devam ediyoruz. Yine Viranşehir ilçemize bağlı Derince Köyümüzde Agavat Aşiretinden Yıldırım Ailesini ziyaret ederek, desteklerini aldık. Birileri huzur şehri, Peygamberler diyarı Urfa’mızın üzerine tuzaklar kurmaya çalışıyor. Hiçbir dönem PKK’nın varlık gösteremediği Şanlı şehrimizde % 1’lik Saadet Parti gölgesinde HDP’nin sızma girişimine aziz Urfa evelallah geçit vermeyecektir” diye konuştu.

Vatan, millet, devlet ve bayrak için yola devam

         Viranşehir ilçemizde Dodukanlı Aşireti Kanaat Önderlerinden Eyüp Öztürk ve hemşehrileriyle buluştuklarını belirten TBMM İdare Amiri Halil Özcan, “Davasına sahip çıkan ve Urfa’mız üzerine kurulan oyunların farkında olan aziz kardeşlerimizle, inşallah bu oyunu 31 Mart’ta sandıkta bozacağız. ‘Durmak yok: Vatan, millet, devlet ve bayrak için yola devam’. Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız, Baggara Aşireti Kanaat Önderlerinden Halaf Kete’yi de ziyaret ettik. İnşallah 31 Mart’ta Urfa’mızdan tarihi bir zaferle Türkiye’ye oradan da Dünyaya en büyük mesajı vereceğiz. Viranşehir AK Parti eski İlçe Başkanımız Celalettin Sayan’ı da ziyaret ettik. İlgi, alaka, destek ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. ‘Memleket işi, gönül işi’ dedik, milletimizle gönül köprüleri kurarak yokuşları, aziz milletimizin güçlü desteği ile düz etmeye devam ediyoruz. Şimdiki durağımız da Viranşehir ilçemize bağlı Çiftçiler Köyü. Kanaat Önderlerimizden Hüseyin Çiftçi ve hemşehrilerimizin destek ve dualarına teşekkür ediyoruz” diyerek her gittikleri yerde gördükleri ilgiden duydukları memnuniyetini dile getirdi.

Destek Urfa’mızdan, gayret bizlerden inşallah

         “Şanlı şehrimizin dört bir yanını ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy, mezra mezra gezmeye, vatandaşlarımızla gönül birlikteliğimizi pekiştirmeye devam ediyoruz” diyen AK Vekil Halil Özcan, “Bugünkü durağımız Şanlı şehrimizin güzel ilçelerinden Viranşehir idi. Viranşehir İlçemize bağlı Kırlık Köyümüzde Hasan Ayaz’ı ziyaret ederek, destek ve dualarını aldık. Viranşehir ilçemizin Eşkin Köyünde de Hıdırrekan Aşireti Kanaat Önderlerinden Ekrem Kaya’yı ziyaret ederek, desteklerini aldık. Gönül Belediyeciliğini aziz hemşehrilerimize anlatmaya devam ediyoruz. Destek Urfa’mızdan, gayret bizlerden inşallah” diyerek son ana kadar çalmadık kapı, ayak basmadık yer bırakmayacağını söyledi. 22-03-2019

 

 

673 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası