• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam66
Toplam Ziyaret12909400

TBMM İDARE AMİRİ ÖZCAN, AK ADAY VE ADAY ADAYLARI İLE; “BU RUH BİZİ BİR KEZ DAHA ZAFERE TAŞIYACAKTIR"

.


         Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında il genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. AK Vekil Özcan, birlik beraberlik ruhunun kendilerini bir kere daha zafere taşıyacağını söyledi.

Birlik beraberlik mesajlarının verildi

         AK Parti ve Belediye Başkan adaylarına destek çalışmalarını son ana kadar sürdüreceğini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün organizasyonunda; AK Parti Belediye Başkan adayı ve aday adayları, Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi aday ve aday adayları ile Eyyübiye İlçe Teşkilatımızın katılımıyla, özel bir toplantıda bir araya geldik. Eyyübiye özelinde büyük AK Parti ailemizin katılımıyla düzenlenen ve birlik beraberlik mesajlarının verildiği bu özel toplantıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bu ruh 31 Mart’ta milletimizin desteği ile bizi bir kez daha zafere taşıyacaktır” dedi.

Vatandaşlarımızın gönlüne hitap etmeye devam

         Seçim çalışmalarını Bozova ilçesi genelinde devam ettiren TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Şanlı şehrimiz Urfa’mızın şirin ilçesi Bozova’dayız. Bozova Yaylak eski Belde Belediye Başkanımız İbrahim Halil Göçer’i ziyaret ederek, destek ve duasını aldık. Tevazu, samimiyet ve gayretle durmak yok, vatandaşlarımızın gönlüne hitap etmeye devam” diye konuştu.

Destek hemşehrilerimizden gayret bizlerden

         Bozova’da Bozova AK Parti Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a destek çalışmalarını sürdüren TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, “Seçim irtibat bürosunda hemşehrilerimizle buluştuk. Görüyorum ki Bozovalı kardeşlerim inançlı, AK kadrolara güveni tam. Tevazu, samimiyet ve gayretle inşallah 31 Mart’ta Bozova’da zafere ulaşacağız. Bozova AK Parti Belediye Başkan adayımız, İlçe Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte esnaf kardeşlerimizi de ziyaret ederek, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedik. Değerli esnaflarımıza destek ve duaları için teşekkür ediyorum. Destek aziz hemşehrilerimizden gayret bizlerden” diyerek Bozovalılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Vekil, Şehitleri anma töreninde

         18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümünde Şanlıurfa Şehitliğimizde düzenlenen Çelenk Sunma programına katıldıklarını belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Vatan, millet, bayrak ve devlet bekası için canını hiçe sayarak mücadele eden ve bu uğurda şahadete eren bütün aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum” temennisinde bulundu. 18-03-2019

671 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası