• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam540
Toplam Ziyaret12912380

TBMM İDARE AMİRİ DOÇ. DR. HALİL ÖZCAN KIRSAL MAHALLELERDE; “EMANET EMİN ELLERE VE EHLİNE VERİLECEK”

.


         Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa genelinde kırsal mahalleleri karış karış geziyor. Her gittiği yerde özellikle AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK adaylarımıza olan sevgi ve teveccühün, Şanlıurfa’da yine emanetin emin ellere ve ehline teslim edileceğini gösterdiğini söyledi.

Viranşehirli hemşehrilerimize teşekkür

         Viranşehir ilçe kırsal mahalle gezilerinin sonunda Viranşehir Çuvanlıoğlu Aşireti Kanaat Önderi Hacı Ömer Çuvanlıoğlu’nu ziyaret ederek, destek ve dualarını aldıklarını belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Davaya sahip çıkan ve bizleri ziyadesiyle mutlu eden Hacı Ömer amcamıza ve ilçe ziyaretimizde gönüllerini bizlere açan Viranşehirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerim bu seçimde de emaneti emin ellere ve ehil AK adaylara verecekler” diyerek seçim ziyaretlerini Akçakale ilçesi kırsalında devam ettirdi.

Durmak yok yola devam

         Son ana kadar durmaksızın Şanlıurfa genelinde en ücra köşelere kadar ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç. Dr. Halil Özcan, “Akçakale ilçemize bağlı Seyrantepe Köyümüzde Muhtarımız İsmail Arda ve hemşehrilerimizle bir araya geldik, destek ve dualarını istedik. Gönüllerini ve kapılarını bizlere açan aziz hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Şanlı Şehrimizin destekleriyle Cumhur İttifakı Urfa’mızda destan yazacaktır. Yine Akçakale ilçesine bağlı Mavitaş Köyümüzde bu kez Muhtarımız Ahmet Oturan ve hemşehrilerimizle buluşup, destek ve dualarını istedik. Gönüllerini ve kapılarını bizlere açan aziz hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Akçakale ilçesine bağlı Aslanlı Köyümüzde hemşehrilerimizle buluşup, destek ve dualarını istedik. Akçakale Akça Köyünde bu kez Halil Ataş ve hemşehrilerimizin misafiri olduk. Misafirperverlikleri ve AK davaya destekleri için teşekkür ediyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayretle gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Durmak yok yola devam” dedi.

Hemşehrilerimizin destek ve dualarını istedik

         Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Akçakale ilçesine bağlı Akça Köyümüzde Muhtarımız Ali Demir ve hemşehrilerimizin destek ve dualarını istedik. Ayrıca Mahmut Demir’e (El Avad) geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Gönüllerini ve kapılarını bizlere açan aziz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta Şanlı Şehrimizin destekleriyle Cumhur İttifakı Urfa’mızda destan yazacaktır” diyerek Cumhurbaşkanımıza, AK Partiye ve AK Başkan adaylarına gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. 16-03-2019

 

 

825 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası