• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam390
Toplam Ziyaret12902734

AK PARTİYE TEVECCÜH GÖZ DOLDURUYOR

.


         AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 31 Mart yerel seçimlere az bir zaman kala, çalışmalarını hızlandırdı. Çeşitli ithal malzemelerin satıldığı Kapaklı ve Bağdat Pasajlarında esnaf ziyaretleri yapan AK Başkan Bahattin Yıldız, her gittiği yerde AK Partiye ve AK Parti Belediye Başkan adaylarına destek istediklerini belirterek, gözlemlediklerine göre AK Partiye teveccühün her geçen gün arttığını ve göz doldurduğunu söyledi.

31 Mart yerel seçimler için destek istedik

         Seçim çalışmalarını ve AK Parti ile AK adaylara destek arayışlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Tevazu, samimiyet, gayret ile. İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Kapaklı ve Bağdat Pasajlarında esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret edip, Gönül Belediyeciliğini anlatıp 31 Mart yerel seçimler için destek istedik. Daha sonra da İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Ruha TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahin Güneş'i ziyaret ettik. Kanal çalışmaları ve çeşitlik konularda fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi

         14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Doktorlar ve Sağlık çalışanlarının gününü kutladıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın dediği gibi; ‘Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ insanla uğraşmayı, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı meslek edinen Doktorların ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun” diye konuştu. 15-03-2019

 

650 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası