• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam140
Toplam Ziyaret12911533

TBMM İDARE AMİRİ DOÇ.DR.HALİL ÖZCAN’DAN AK ADAY BAYIK’A DESTEK; “31 MART AKŞAMI ZAFERİMİZİ İLAN EDEC

.


         Özellikle Eyyübiye seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını Hilvan Belediye Başkanı AK Parti Hilvan Belediye Başkan adayı Aslanali Bayık’a destek maksadıyla Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesi ve kırsal mahallelerinde devam ettirdi.   

         TBMM İdare Amiri Doç. Dr. Halil Özcan, her gittikleri yerde özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühün çok fazla olduğunu, dolayısıyla 31 Mart akşamı seçim zaferini sadece Hilvan’da değil, Şanlıurfa genelinde ilan edeceklerini söyledi.

Hemşehrilerimizin misafirperverliği için teşekkür

         “Bugün Şanlı şehrimiz Urfa’mızın şirin ilçesi Hilvan’dayız” diyerek seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan,  “Öncelikle AK Parti Hilvan İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek, teşkilat üyelerimiz ve hemşehrilerimizle 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi istişarelerde bulunduk. Daha sonra teşkilat üyelerimizle birlikte Hilvan ilçemize bağlı Uzuncuk kırsalımızda Muhtarımız Halil Hatipoğlu’nu ziyaret ederek, hemşehrilerimizle hasret giderdik. Muhtarımızın ve vatandaşlarımızın misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Hilvan Uzuncuk kırsalımızda Kanaat Önderlerimiz Şıh Halaf ve Şıh Salih’i ziyaret ederek dua ve desteklerini aldık. Uzuncuklu hemşehrilerimizin güçlü desteğine teşekkür ediyorum. Daha sonra Hilvan ilçemize bağlı Çamurlu kırsalında hemşehrilerimizle kucaklaştık. Vatandaşlarımızla gönül sohbeti edip; dua ve desteklerini istiyoruz. Hemşehrilerimizin misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Hilvan ilçemizin Ustahasan Kırsalında yapımı devam eden Çok Amaçlı Külliye inşaatımızda incelemelerde bulunduk. Külliyemizin yapımı ile bizzat ilgilenen Hacı Hıdır Üçeş ve hemşehrilerimizle gönül muhabbeti ettik. Bu manevi mekânın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

‘tevazu, samimiyet ve gayretle’ zafere ulaşacağız

         “Önce Millet, Önce Memleket” diyerek çıktıkları kutlu yolda gönüllere girmeye devam ettiklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan,  “AK Parti Hilvan İlçe Teşkilatımızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hilvanlı hemşehrilerimizin inancı gösteriyor ki; ‘tevazu, samimiyet ve gayretle’, 31 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah, AK Partimiz Hilvan ilçemizde zafere ulaşacaktır” diye konuştu. 13-03-2019

 

 

824 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası