• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam368
Toplam Ziyaret12902712

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL AÇIK ARA ÖNDE

.


         Araştırma Şirketlerinin 31 Mart yerel seçimleri için yaptıkları araştırmalarda, AK Parti Şanlıurfa’da açık ara önde gözüküyor. 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde anket gerçekleştiren bir şirket, partilerin oy oranlarını değerlendirdi.

         Anket sonucuna göre; AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, diğer mevcut adayları açık ara geride bıraktı.

         AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “8 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Şanlıurfa mitingimiz bir kere daha göstermiştir ki, Şanlıurfalı hemşehrilerim bu seçimde de tercihini AK Partiden, Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve onun AK adaylarından yana kullanacaklardır” diyerek AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün açık ara önde seçimi kazanacağını söyledi.

Anketlere göre AK aday Beyazgül açık ara önde

         Anket çalışmasının, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere yönelik seçmenlerin parti tercihlerini ölçmek ve değerlendirmek için gerçekleştirildiğini bildiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Araştırma örnekleri TÜİK, 2014 Yerel Seçim Sonuçları ve 24 Haziran 2018 Milletvekili Genel sonuçları dikkate alınıp, her ili temsil edecek nitelikte oluşturularak düzenlenmiş olduğu belirtiliyor. Araştırma, 5 Büyükşehirde yaşayan, 18 yaş ve üzeri toplam 6 bin 615 kişiyle önceden hazırlanmış soru formuna bağlı olarak bilgisayar destekli telefonla anket yapma tekniği ile gerçekleştirilmiş olduğunu öğrendik. Elde edilen veriler sonucunda Şanlıurfa’mızda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayımız aynı zamanda güvenilen kişi anlamını taşıyan Noterlik yapan Av. Zeynel Abidin Beyazgül açık ara önde gösteriliyor” dedi.

Şanlıurfa mitingimize göre, Şanlıurfa kararını vermiş bile

         AK Partinin zaten 17 yıldır açık ara seçimleri kazandığını hatırlatan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Büyüklerimiz; ‘Görünen köye kılavuz istemez’ derlerdi. Geçtiğimiz Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitingi muhteşemdi. Genel Başkanımız Reisimizi sevenler tabiki onun partisine oy verecekler. Biz Şanlıurfalılar olarak her seçimde Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıldığını, insanımızın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadığını gördük. Bundan sonra bırakmadıklarına kanaat getirdik. Seçimde gösterilen ilgi, alaka, güven ve sevgiden anladık ki, AK Parti olarak bu seçimde de Allah’ın izni, hemşehrilerimizin desteğiyle kazan AK adaylar olacak, kazanan Şanlıurfa olacak. Çünkü iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hakim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz. Milletimizin yönetimini emanet edeceği AK Partili Belediyelerimizde her faaliyetimiz, en başından en sonuna kadar milletimizin gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürütülecek. Belediye Meclisi toplantılarının ve belediye ihalelerinin canlı yayın dâhil, herkese açık şekilde yapılması için bütün imkânların kullanılmasını sağlayacağız” diye konuştu. 11-03-2019

 

 

860 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası