• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam172
Toplam Ziyaret12911565

AK BAŞKAN ADAYI BEYAZGÜL“GAYEMİZ, GÜZEL ŞEHRİMİZE EN GÜZEL HİZMET ETMEK”

.


         AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışması için gittiği her yerde destek sözü veriliyor. AK Başkan adayı Av. Beyazgül, gayelerinin şanlı şehrimiz Şanlıurfa’ya en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi.

         Seçim çalışmalarına şehrin büyük alış veriş merkezlerini ziyaret ederek sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Piazza Alış Veriş Merkezinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu kadim kentin gönlü güzel insanlarının desteği, teveccühü bizleri mutlu ediyor. Bizim de gayemiz Şanlı şehrimize en güzel şekilde hizmet etmektir” dedi.

Halkımızla bir araya gelmeye, gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz

         Gündüz esnaf ziyaret, gece de ev toplantıları ve Seçim Bürosundaki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiklerini belirten AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Akşemsettin mahallemizde Büşra Bali kardeşimizin düzenlemiş olduğu toplantıda hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizleri yalnız bırakmayarak destek veren Akşemsettin mahalle sakinlerine ve toplantıyı düzenleyen Büşra Bali kardeşimize teşekkür ederiz. İncirli kırsal mahallemizde düzenlenen ev toplantısında halkımızla buluştuk. Destek ve dualarını istedik. Gönlü güzel hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. AK Partinin AK Kadroları olarak halkımızla bir araya gelmeye, gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz” dedi.

Yeni Başkana tebrik, şehid askerimize baş sağlığı dileği

         AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığına yeni atanan Sait Ağan kardeşimi tebrik eder, görevinde başarılar dilerim” diyerek, Şırnak/Silopi’de nöbet görevi esnasında meydana gelen silah kazası neticesinde hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. 06-03-2019

675 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası