• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam214
Toplam Ziyaret12912054

BEYAZGÜL: GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURMAYA GELİYORUZ

.


        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Halliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ile birlikte Devteşti Mahallesinde düzenlenen miting de 31 Mart gecesinden zaferle çıkacaklarını belirterek “Gönüllere köprü kurmaya geliyoruz” dedi.

        Haliliye İlçesi Devteşti Mahallesinde Belediye Meclis Üye Adayı Ahmet Çelik’in soğuk havaya rağmen düzenlediği açık hava mitinginde Haliliyelilere seslenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, Şanlıurfa’yı daha modern bir kent haline getirmek için kutlu bir yürüyüşe çıktıklarını söyledi.

 BEYAZGÜL: AŞKLA GELİYORUZ SEVDAYLA GELİYORUZ  

         31 Mart’ta sizlerle yürüyüşümüz olacak. Allah’ın izniyle bu yürüyüş çok uzun olacak. Şanlıurfa’mızı ayağa kaldırana kadar beraber yürüyeceğiz. Urfa modern bir şehir olana kadar yürüyüşümüz devam edecek. Bu yürüyüş Urfa’nın kalkınmasınadır. Bu yürüyüş Urfa’daki sorunların ortadan kalkmasının yürüyüşü olacaktır. Bu yürüyüş Şanlıurfaspor’un şampiyonluğuna bir yürüyüş olacaktır. Biz sevgiyle geliyoruz. Aşkla geliyoruz. Sevda ile geliyoruz. Gönüllere köprü kurmaya birleştirmeye geliyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Şanlıurfa olacağız. Şanlıurfa’dan inşallah AK Parti’ye rekor bir oy bekliyoruz” dedi.

BEYAZGÜL: ŞANLIURFA DEĞİŞECEK URFAM GELİŞECEK

         Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın Haliliye’de rekor bir oyla inşallah belediye başkanı seçileceğini belirten Av. Beyazgül, “31 Mart sonrası küçükşehir büyükşehir ayrımı yapmayacağız. Canpolat ne söz vermişse onun sözü bizim sözümüz olacak. Şanlıurfa değişecek Urfa gelişecek. Urfa’nın önünde hiç kimse duramayacak” diye konuştu.   

         Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın da bir konuşma yaptığı açık hava mitinginde kendisini bekleyen partililere ve toplantıyı düzenleyen Ahmet Çelik’e teşekkür etti. 02-03-2019

612 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası