• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam397
Toplam Ziyaret12902741

AK VEKİL ÖZCAN ŞANLIURFA’DA AĞIRLIĞINI KOYDU

Ak SKM Urfa'ya Tam Not


         Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, Meclisin tatile girmesiyle birlikte geldiği memleketi Şanlıurfa’da AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek, yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

         TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Özcan, SKM binasını ve yapılan çalışmaları beğendiğini, takdir ettiğini belirterek, her haliyle Türkiye’ye örnek bir SKM olduğunu söyledi.

         AK Vekil Özcan’ın AK SKM ziyareti sırasında AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve SKM Başkanı Av. Bekir Kan da hazır bulundu.

Emeği geçen herkese candan teşekkür

         TBMM’nin tatile girmesinin ardından memleketi Şanlıurfa’ya gelerek AK Partinin seçim çalışmalarına destek olma çalışmalarını başlatan TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımızda ilk ziyaretimizi, seçim çalışmalarımıza yön verecek olan İl SKM merkezine yaptık. SKM çalışanlarının yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi aldık. SKM Başkanımız Av. Bekir Kan, İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile bir süre sohbet edip, fikir alışverişinde bulunduk. Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezimiz bina dizaynı, çalışanları ve yaptıkları faaliyetleriyle gerçekten Türkiye’ye örnek bir SKM olmuş. İl Başkanımızın nezdinde emeği geçen herkese candan teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına kırsal mahallelerde ziyaretlere başladık

         TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç. Dr. Özcan, partisinin seçim çalışmalarına destek amacıyla çalışmalarına başladığını hatırlatarak, “Geldiğimiz akşam hemen İl SKM’yi ziyaret ettik. SKM ziyareti sonrası bu gün ise, hemen kırsal mahallelerde ziyaretlere başladık. Bugün programımıza Eyyübiye ilçesi Uğurlu köyünde Alpak ailesinin Seçim Bürosunu ziyaretle başladık. Eyyübiye ilçesi Selman köyünde de Yılmaz ve Alpak ailesini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik. Ölen aile yakınlarına rahmet, ailelere de sabır dileklerimizi ilettik” diye konuştu.

AK Belediyeler olarak örnek çalışmalar yapacağız

         Seçim çalışmalarına destek olmaya devam edeceğini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; milletimizden aldığımız güçle Türkiye'yi dünyada söz sahibi yaptık. Elde ettiğimiz bütün zaferler, bütün başarılar 81 vilayetimizin tamamının, milletimizin bize sahip çıkmasının bir sonucudur. İnşallah 31 Mart'tan sonra da çok büyük hamleler yapacağız. Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Şanlıurfa’mızda da AK Belediyeler olarak örnek çalışmalar yapacağız” diyerek AK Başkan adaylarının çalışmalarına destek olmayı sürdüreceğini söyledi. 27-02-2019

625 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası