• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam254
Toplam Ziyaret12902598

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÇÖLYAK HASTALARI'NA GIDA DESTEĞİ

.


         Viranşehir Belediyesi,Çölyak hastalarına gıda desteğinde bulunmaya devam ediyor. Sosyal Belediyecilik gereği Çölyak hastalarına "Glutensiz bir yaşam"  desteğini sürdüren Viranşehir Belediyesi,geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda 80 Çölyak hastası için temin ettiği 9 kalemden oluşan Glutensiz gıdaları hasta ve hasta yakınlarına teslim etti.

         Çölyak hastalarını destekleyerek yalnız bırakmayan Viranşehir Belediyesi,Glutensiz gıdaların dağıtımı için program düzenledi.

         Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi başkanlığında çölyak hastaları için gerçekleştirilen programa Şanlıurfa Çölyak Derneği Başkanı Hasan Doğan,Viranşehir SYDV Müdürü Mehmet Özbilek,Çölyak hastaları ve yakınları katıldı.

         Programda kısa bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi,80 Çölyak hastası için temin ettikleri 9 kalem Glutensiz ürünleri hastalara teslim ettiklerini belirterek, Viranşehir Belediyesi olarak Çölyak Hastalarına yalnız bırakmadıklarını söyledi.

         Bu anlamda 4 aylık temin edilen ürünleri her ay periyodik olarak Çölyak Hastası vatandaşlara dağıtacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Çiftçi,Amaçlarının Glutensiz gıda temininde zorlanan vatandaşlara kolaylık sağlamak olduğunu vurguladı.

         Yaklaşık 1 saat süren dağıtım programında yapılan bilgilendirmenin ardından Çölyak hastaları,Viranşehir Belediyesi'ne desteklerinden ötürü teşekkür ederek hayır dualarında bulundu. 27-02-2019

604 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası