• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam144
Toplam Ziyaret12902488

TİPİOĞLU: URFA'DA SUÇ ORANLARI AZALDI

.


         Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Şanlıurfa'da teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar neticesinde suç oranının 2018 yılında yüzde 24 oranında azaldığını belirtti.

         Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Polis Evi'nde basın toplantısı düzenleyerek, İl Emniyet Müdürlüğünün 2018 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Emniyet Müdür Yardımcıları ve gazetecilerin katıldığı toplantı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları anlatan slayt sunumu ile başladı. Daha sonra konuşma yapan Müdür Tipioğlu, Emniyet Teşkilatı olarak geçtiğimiz yıl başarılı işlere imza attıklarını söyledi.

Suçlarda aydınlatma oranı yüzde 56'ya yükseldi

         Tipioğlu, Emniyet Genel Müdürlüğünün temel suç olarak kabul ettiği evden hırsızlık, işyerinden hırsızlık, oto hırsızlığı, kapkaççılık, gasp gibi suçlarda Şanlıurfa genelinde yüzde 24 oranında bir azalmanın olduğunu belirterek, "Aydınlatma olaylarında yüzde 40 oranındaki aydınlatma oranı yüzde 56'ya çıktı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü 2018 yılında 3 Bin 483 kişiyi gözaltına almış, bunlardan 693 kişi tutuklanmıştır. Sokak satıcılarına yönelik ciddi operasyonlar yapıldı ve geçtiğimiz yıl 290'un üzerinde sokak satıcısı yakalanmıştır. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı önemseyeceğimizi, her türlü tedbirler kurmak amacıyla bütün okullarda 'Güvenlik Okul' koordinasyon çalışmaları kapsamında polis görevlendirerek emniyet tedbirleri alınmıştır. Şanlıurfa genelinde büyük asayiş uygulamaları da yapıldı" dedi.

"Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sürüyor"

         Uyuşturucu ile ilgili mücadele çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Tipioğlu, "Uyuşturucu ile mücadele sadece polisin tek başına yapabileceği bir hadise değildir. Elbette ki uyuşturucunun kaynağının kurutulması noktasında İçişleri Bakanlığının talimatıyla kanunun verdiği görev gereği vicdani olarak gerçekten bütün arkadaşlarımız mesai gözetmeden çalışıyorlar.  Toplumda yaşayan herkesin bu konuyla ilgili ortaya koyacağı çalışma ile bu işin üstesinden gelinebileceğine inanıyorum" diye ifade etti.

"FETÖ, En büyük ihanet sahnesidir"

         Tipioğlu, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Darbe Girişiminin ihanet sürecinin Türk milletinin siyaset sahnesinde var olduğu günden beri görüldüğü en büyük ihanet sahnesi olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti;

         "Bu ihanet şebekesine karşı çalışmalarımız devam ediyor. Şanlıurfa'da FETÖ Terör Örgütü konusunda kime dokunursa dokunsun hiçbir çekincemiz olmadan mücadele ediyoruz. Bu beka sorunudur, bu devletin var olma sorunudur. Bu ihanet şebekesinin son neferi, son ihanetçisi neredeyse bulunup imha edilinceye kadar sürecektir.

         31 Mart'ta yapılacak seçimler için seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrası olmak üzere bütün planlamalarımızı yaptık. Vatandaşımızın hiçbir baskı altında kalmadan özgür iradesi ile oyunu sandığa aksettirmesi noktasında bütün tedbirlerimizi aldık." Toplantı toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.26-02-2019
Kaynak: urfaolay.com

547 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası