• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam365
Toplam Ziyaret12910336

VİRANŞEHİR BEYAZGÜL’Ü BAĞRINA BASTI

.


         Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’nin seçim bürosunun açılışı için Viranşehir’e geldi. Büro açılışı adeta mitinge dönüştü.

         Ak parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’nin Sakarya caddesindeki bürosunun açılışı yapıldı.  Açılış vatandaşların da katılımı ile adeta mitinge dönüştü. Yoğun coşku ve tezahüratların yapıldığı mitinge Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak parti MYK üyesi Vildan Polat, Ak parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Ak parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         Açılış konuşmasını yapan Ak parti Viranşehir ilçe başkanı Ali Tekin, ak partinin mazlum ve garibanların partisi olduğunu, bu nedenle halkın ak partiyi tercih ettiğini belirtti. Tekin, “Sayın Reisi Cumhurun dediği gibi nerde bir mazlum varsa o mazlumun sesi Recep Tayyip Erdoğan’dır. 31 Martta Hem Zeynel başkana, Hem Salih Başkana hem de Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız” dedi. Ardından konuşma yapan Ak parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, açılışa gelen tüm katılımcılara teşekkür etti. Ekinci “Uzun yıllardır Viranşehir’de yaşıyorum. Bu halkın tek sorunu yol sorunu değildir. Viranşehir’i Ak belediyecilik ile tanıştırıp, ekonomik, sosyal sorunların hallolması için mücadele edeceğim.” Dedi. Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız ve AK parti MYK üyesi Vildan Polat Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin 31 martta ak parti diyeceğini ifade ettiler. Viranşehirlilere seslenen Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, kendini Viranşehirli gibi hissettiğini, Viranşehir’de yıllarca görev yaptığını söyledi. Beyazgül, “Salih kardeşim ile el ele verip, hem ilçemize hem de ilimize hizmetler getireceğiz.” Diye konuştu.

         Yapılan konuşmaların ardından ilçenin 4 büyük caddesi olan Eski Urfa Caddesi, Derik Caddesi, Karacadağ Caddesi ve Ceylanpınar caddesi güzergâhlarındaki esnaflar ziyaret edilerek, destek istendi. 25-02-2019

813 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası