• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam93
Toplam Ziyaret12911486

BEYAZGÜL" TEK GAYEMİZ, YAŞANABİLİR BİR ŞANLIURFA BIRAKMAK"

.


         AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, her gittiği yerde özellikle çocuklar ve kadınların sevgi gösterileriyle karşılanıyor. AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve her gittiği yerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştığını, tek düşüncelerinin daha yaşanabilir bir Şanlıurfa bırakmak olduğunu ve bu arada kadın ve çocukların da sevgi gösterileri karşısında duygulandığını söyledi.

Beraber yürümeye hazırız inşaallah

         Amaçlarının geleceğimiz dediğimiz çocuklara güzel bir Şanlıurfa bırakmak olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Seçim ziyaretlerimiz sırasında kendileri küçük ama yürekleri çok büyük olan 2 kardeşimizi ağırladık. Bütün gayretimiz yarınlarımız olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Şanlıurfa emanet etmektir. Bu arada analarımız, bacılarımız, kız kardeşlerimiz olan Urfalı hanımlarımız da daima kalpten konuşmuşlardır. Bize tarihimizde onlarca fedakârlık yapan analarımızı bacılarımızı hatırlatıyorlar. Hanımlar konuşursa yürekten konuşur. Onlar dilden çok şey söylemezler. Bu kenti değiştirme yolunda kadınlarımızla beraber yürümeye hazırız inşaallah” dedi.

          AK Başkan adayı Av. Beyazgül, gerçekleştirilen kongrede Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Dr. Ahmet Hamdi İnan’ı tebrik edip, görevinde başarılar dilediğini belirterek, günün sonunda AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımız hakkında NTV'ye değerlendirmede bulunduklarını söyledi. 18-02-2019

650 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası