• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret12912682

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BESYO HAZIRLIK KURSU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

.


         Viranşehir Belediyesi tarafından 2019 yılı BESYO Hazırlık kursu ile ilgili, Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi’ninde katılımı ile uzman eğitmenler eşliğinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

         İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Spor kompleksinde BESYO hazırlık kursuna katılan Öğrenciler için düzenlenen bilgilendirme toplantısına Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Spor Kompleksi Beden Eğitimi Öğretmenleri ve yaklaşık 180 öğrenci katıldı.

         Spor kompleksinde ücretsiz olarak açılan BESYO, Spor Lisesi ve PMYO kursları hakkında Öğrenciler bilgilendirildi. Bilgilendirme toplantısında TYT sınavının önemine vurgu yapılırken, BESYO Hazırlık kursunun öğrenciler için önemli fırsat olduğu belirtildi.

         Toplantıda kısa bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Viranşehir Belediyesi’nin eğitime ve spor’a büyük önem verdiğini belirterek, Bu anlamda Öğrencilerin Belediye spor kompleksinin bütün imkanlarından ücretsiz faydalanabileceğini söyledi.

         Viranşehir Belediyesi BESYO Hazırlık kursu ile öğrencilerin gelecekleri güven altında olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Çiftçi, Kursa katılım sağlayan öğrencilere uzman eğitmenlerin bilgilerinden ve deneyimlerinden faydalanmalarını tavsiye etti.

         Yaklaşık 1 saat soru cevap şeklinde süren bilgilendirme toplantısının ardından Başkan Yardımcısı Çiftçi, Öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak kursun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. 18-02-2019

737 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası