• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam676
Toplam Ziyaret12912516

İFTİRALARA GAZETEMİZDEN CEVAP

.


            Viranşehir Bizim Gazete son dönemde Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fethi Güzelses hakkında yapılan çirkin ve mesnetsiz iftiralara karşı kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı gerekli görmüştür.

            Yayın hayatına başladığı günden bu yana tek amacı Viranşehir’e hizmet olan gazetemiz geçen 10 yıllık yayın hayatında Sağlıktan Eğitime, Esnafından Memuruna, İşçisinden Çiftçisine Şehirimizin ve Köylerimizin gelişmesine kadar sorunlarımızı cesurca gündeme taşımış ve taşımaya devam edecektir. Geçmişte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

            Gazetemizin tek amacı hizmet verdiği Viranşehir’in gelişmesi olmuş ve bunu yaptığı objetktif yayınlar ile kamuoyuna aktarmıştır. Viranşehir’in tek Sarı Basın kartı sahibi olan Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fethi Güzelses gerek Viranşehir’de gerekse Şanlıurfa’da birçok kesim tarafından yaptığı çalışmalar takdir ile karşılanmıştır.

            Sosyal Medyada sahte hesaplar üzerinden birilerinin birileri hakında yaptığı paylaşımlar sanki tarafımızdan yapılmış gibi kamuoyunda birileri tarafından lanse edilmeye çalışılmaktadır. Bu Çirkin ve Mesnetsiz İftiraları atanlardan beklentimiz ellerinde herhangi bir belge varsa hiç beklemeden Yargı Mensuplarına teslim edilip gerekli araştırmanın yapılmasını sağlamaktır. Eğer böyle bir belge yoksa üzerimize atılmaya çalışılan iftiralardan dolayı Adli İlahide hakkımızı helal etmediğimizin bilinmesini isteriz.

            Konuyu duyan Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Dernek Başkanı Sayın Veysel Polat”ın hakkımızda yazdıklarından dolayı teşekkür ederiz. Sayın Veysel Polat yaptığı açıklamda” Fethi Güzelses, kalemi ve gazetesi ile Şanlıurfa basınının yüz akıdır. Şahsiyeti, kişiliği ve meslek kurallarına bağlığı ile kendisini ispat etmiş, saygın bir meslektaşımız, değerli bir kardeşimizdir. Dürüsttür, merttir. Sözünü söyler, yazısını yazar. Ötesini şimdiye kadar görmedik. Aksini iddia eden varsa Fethi kardeşimin dediği gibi, ispat yoluna başvurur. Bunu yapmayıp da dedikodu üretenler, zavallı kişilerdir. Üzülme güzel kardeşim, meyve veren ağaç taşlanır. Allah'a emanet” söyleyerek görüşlerini belirtmiştir.

            Ayını şekilde Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Sayın Celal Çiftçi” Kardeşim biz sizi taniyoruz siz dedikodulara kulak vermeyin. Doğru bildiğin yolda devam et. Çamur at izi kalsın diyenlere fırsat vermemek için dedikodularada kulak asma. Vicdan en güzel terazidir” diyerek  hakkımızda değerli görüşlerini belirtmiştir. Her iki Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz.

            Konunun duyulması ile sosyal medyada Fethi Güzelses hakkında birçok gazeteci ve vatandaşlarımız destek mesajı vermiş iftirayı atan veya atanları kınamıştır. Son olarak Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fethi Güzelses şahsında gazetemize atılmaya çalışılan çirkin ve mesnetsiz iftiralar karşısında duruşumuzu koruyup geçmişte olduğu gibi şimdide objetktif ve tarafsız bir şekilde yayın hayatımıza devam edeceğimizi tüm kamuoyu ile paylaşırız. 18-02-2019

1013 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası