• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam264
Toplam Ziyaret12909078

BEYAZGÜL" ŞEHRİN GELECEĞİ İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

.


         AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şanlıurfa Şubesinin Cuma Sohbetleri konuğu oldu.

         Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şanlıurfa Şubesi, bu hafta Türkiye Noterler Birliği 2. Başkanı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü ağırladı. Uzun uzun sohbet eden AK Başkan adayı Beyazgül, TYB üyelerinin şehrin geleceği ile ilgili düşüncelerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Değerli katkıları için teşekkür

         Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bu akşam Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Cuma Ağaç, Eyyüp Azlal, S.Ahmet Kaya ve çok sayıda TYB üyesi ile bir araya geldik. Yazarlarımızın şehrin geleceği ile ilgili düşünceleri bizler için çok önemli. Değerli katkıları için teşekkür ederim” dedi.

TYB ile her türlü işbirliğine açık olacağız

         Şanlıurfa ve dünya gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunarak yazarlara ve kültür insanlarına büyük önem verdiğini belirten AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart yerel seçimlerini kazanması halinde Şanlıurfa’da edebiyatın ve kültürel faaliyetlerin geliştirilmesi için türel faaliyetlerin geliştirilmesi için Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi ile ortak projeler gerçekleştirme noktasında her türlü işbirliğine açık olacaklarını söyledi.

Urfa ilim, irfan şehri oldukça toplum da kemale erecektir

         TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya ise, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek, “Şehrimizin birçok alanda problemleri mevcut ancak en temelde eğitim, işsizlik, yoksulluk ve kültür sanat ön plana çıkan sorunlardır. Urfa ilim, irfan şehri oldukça toplum da kemale erecektir. Bu anlamda yöneticiliğe talip olanların bunu önemsemesi şehrin maddi ve manevi kalkınmasını birlikte planlaması lazımdır. Ayrıca şehrin entelektüel insanlarının yönetim süreçlerine katılımı ve görüşlerine değer verilmesi şehrin sosyoloji kültürel inşası açısından faydalar sağlayacaktır” diye konuştu.

         AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, gecenin sonunda kendisine yöneltilen soruları cevapladı.17-02-2019

 

 

587 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası