• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam410
Toplam Ziyaret12912250

ŞANLIURFA STK'LARDAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SİNAN ATEŞ'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

.


         Sivil Toplum Kuruluşları Viranşehir in Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş'i ziyaret ederek eğitime katkılarından dolayı tebrik ettiler.

         Viranşehir'de üniversiteye yerleşme alanında büyük bir yükselişi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ile kazanıldığını belirten STK temsilcileri, Viranşehirli gençler için gayret gösterdiği için Müdür Ateş'i kutladıklarını belirttiler.

         Şanlıurfa'nın güçlü STK'larından Ruha-der , Davet ve Kardeşlik Vakfı ,Yedibaşak İnsani Yardım Derneği ve Ensarder Başkanlarından oluşan heyet Müdür Ateş'i ziyaret etti. Heyet adına konuşan Ruha-der başkanı İbrahim Tanrıverdi: "Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde son yıllarda özellikle eğitim-öğretim ve sporda elde edilen başarilar, Sosyal ve Kültürel anlamda hayata  geçirilen projelerden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş'e tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulunduk. Sinan Ateş Beyin göreve geldikten sonra özellikle eğitim ve öğretimdeki başarı hemen göze çarpıyor. Hocamız göreve gelmeden önce üniversiteye yerleştirme  oranı yüzde 12 iken 2017-18 yılında yüzde 34 ile Şanlıurfa ilçeleri arasında üst sıraya taşımaktadır. Bunun yanında sportif ve kültürel alandaki çalışmalarda taktire şayandır. Bu çalışmaları ile müdürümüz bütün ilçenin taktirini toplamış ve öğrencilerin, velilerin, okul öğretmen ve idarecilerinin sevgi ve saygısını kazanmıştır. Biz sivil toplum kuruluşları olarak böyle başarılı müdürlerimizin yanında durmayı onları sonuna kadar desteklemeyi kendimize bir görev olarak kabul ediyoruz ve her zaman bu böyle olacaktır" diyerek Ateş'e başarılar diledi.

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, şahsının ve İlçe Milli Eğitim camiasının her zaman öneriye ve eleştiriye açık olduklarını vurguladı. Daha verimli projeler üretebilmek adına Sivil Toplum Örgütleriyle istekler ve talepler doğrultusunda çalışma yürütebileceklerini sözlerine ekledi.

         Ateş "Söz konusu yavrularımız ve memleketimiz olduğunda, fedakarlı ve öz verili bir şekilde çaba sarf edeceğimize hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın" dedi. 12-02-2019

965 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası