• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam562
Toplam Ziyaret12909896

VİRANŞEHİR SANAYİ SPORUMUZ ŞAMPİYON

.


            Şanlıurfa Haliliye 1. Amatör ligde mücadele eden Viranşehir Sanayi sporumuz ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

            En yakın rakibine 4 puan farkla haftaya giren Viranşehir sanayi spor takımımız maçı aldığı takdirde şampiyon olacağı bilinci ile maça çıktı. Maçtan önce soyunma odasına giden Viranşehir Kaymakamı Ömer dereci onlara bir konuşma yaptı. Takımın yanında olduklarını belirten Kaymakam Dereci’nin konuşmasından büyük bir motivasyonla saha çıkan Viranşehir Sanayi spor maçada hızlı başladı.

            Maçın ilerleyen dakikalarında ani bir kontratakla gölü kalesinde gören takımımız moral bozmadan santranın başlaması ile rakip takımın ceza alanına girdi ve futbolcumuzun düşürülmesi ile Penaltı kazandı. Viranşehir halkının tıklım tıklım doldurduğu tribünde büyük bir sessizlik hakimdi. Topun başına geçen takım kaptanı Mehmet penaltı vuruşunu göle çevirince bayram havası yaşandı.

            Gölün ardından atak üstüne atakla rakip kaleyi yoklayan takımımız aradığı galibiyet golünü bulunca tribünde yer yerinden oynadı. Davul zurna eşliğinde halaylar çekildi. İlk yarı takımımızın 2 – 1 üstünlüğü ile sona erdi.

            İkinci yarıda en az 4 net gol pozisyonunu bulan Viranşehir Sanayi spor takımımız bir türlü 3. Gölü bulamadı. Rakip takımın etkisiz atakları ikinci yarıda görülürken maç 4 dakika uzatmaya gitti. Hakemin son düdüğü çalmasıyla yedek futbolcular seyirciler herkes sahaya girerek takımımızın Şampiyonluğunu kutladı. Rakibi Yukarı Göklü sporu 2 – 1 yenen Viranşehir Sanayi Spor önümüzde ki sezon Şanlıurfa süper amatör liginde mücadele edecek. 11-02-2019

672 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası